Fostul congresman Ron Paul avertizează că guvernul mondial ar putea înscena un incident de tip steag fals pentru a provoca un război

0
740

Fostul congresman republican Ron Paul a avertizat că neoconservatorii „guvernului din umbră” ar putea orchestra un incident de tip „steag fals” (false flag) în scopul de a-l împinge pe noul președinte Donald Trump într-un conflict cu implicații globale.

Este de ajuns un incident de tip steag fals și un accident iar apoi toată lumea va vrea răzbunare” a spus Paul amintind astfel de un document binecunoscut al organizației neoconservatoare „Project for a New American Century” (Proiect pentru un nou secol american).

Acest document („Rebuilding America’s Defenses„) apărut în anul 2000, care prevedea că „transformarea forțelor armate americane cu ajutorul noilor tehnologii și concepte operaționale va fi probabil una de lungă durată în absența unui eveniment catastrofal și catalizator precum un nou Pearl Harbor”, pare a fi planul care a justificat producerea evenimentului din 11 septembrie 2001 și a apoi a acțiunilor care au urmat: declanșarea unui așa-zis război împotriva terorismului, reducerea drepturilor și a libertăților civile, ocuparea și distrugerea unor țări din din Orientul Mijlociu etc.

Cred că alte și țări ar putea folosi operațiuni de tip steag fals” a adăugat, de asemenea, fostul congresman.

De asemenea, Ron Paul a avertizat că „guvernul din umbră” va continua să funcționeze când Trump va deveni președinte, la fel cum a făcut-o în timpul mandatului lui Obama.

„Cred că acționează guvernul din umbră, complexul militar-industrial, CIA, și toți cei care execută exact ceea ce spune establishmentul”, a adaugat fostul congresman avertizând că cei din cadrul guvernului din umbră încearcă acum să-l influențeze pe Trump.

„Mafia administrativă este foarte, foarte puternică și deține controlul” a spus Ron Paul. „Aceasta este una dintre marile mele preocupări cu privire la modul în care guvernul din umbră este atât de puternic în TOATE administrațiile.”

La începutul acestei luni, Paul a emis într-un interviu aceleași avertismente spunând că neoconservatorii și personaje ale guvernului din umbra vor încerca să se infiltreze și să influențeze președinția lui Donald Trump și l-ar putea împiedica în realizarea unei schimbări de succes:

Avertismentele congresmanului american au un puternic fundament dacă ne amintim chiar și numai cele spuse în conferința de presă susținută de George Friedman, pe 4 februarie 2015, la Chicago Council on Global Affairs.

George Friedman, fondatorul și președintele companiei de analiză strategică Strategic Forecasting (Stratfor), a prezentat anul trecut la Consiliul de Afaceri Globale de la Chicago strategia geopolitică globală și față de Europa a Statelor Unite ale Americii.

Friedman expune cu cinism adevăratele interese ale elitelor neconservatorare ale Americii. Întregul discurs spune pe șleau umanității că Statele Unite instigă și sprijină (politic, financiar, cu armament etc.) diferite conflicte, iar apoi intervin în mod direct, doar în scopul de a-și păstra supremația economică și militară.

Secvențele selectate în acest clip vorbesc de la sine:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.