La Bordeaux, în fața Școlii Naționale de Magistratură, activiștii francezi de la Asociația  „Renașterea franceză” au denunțat rolul francmasoneriei în justiție și au cerut  „o justiție fără șorț!”.

Pliantul protestului: ”Nu mai vrem justiție cu șorț masonic!”tract-fm-mini

Umbra francmasoneriei planează în mai multe scandaluri publice precum afacerea Tapie, cazul Carlton Lille etc..

Dacă implicarea acestei secte este uneori binecunoscută în lumea marilor afaceri, de cele mai multe ori acțiunile subversive masonice în activitatea justiției trec în mare parte neobservate de către publicul larg.

Motivul este clar: francmasoneria cultivă secrete pentru a ascunde publicului faptul că încalcă egalitatea cetățenilor în fața justiției.

Francmasoneria este un cult care își obligă membrii să se ajute reciproc mai ales în chestiuni ilegale, susținând că legile ei sunt deasupra legilor statului. În acest fel francmasonii judecători produc verdicte sordide și scandaloase.

 

În ultimii ani au fost făcute publice mai multe dezvăluiri despre organizațiile oculte francmasonice din Franța și infiltrarea acestora în statul francez. Unul dintre autorii care au publicat asemenea dezvăluiri, eseista și jurnalista Sophie Coignard, menționează că influența francmasonică este resimțită cu precădere în poliție și în justiție.

Pe aceeași temă urmăriți și filmul documentar: Justiția franceză în mâinile mafiei fracmasonice

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.