Gavril Bărnuțiu – Mesaj din Împărăția lui Dumnezeu

6
3883

Toate credinţele spirituale vorbesc despre viaţa de dincolo de moarte, despre existenţa sufletului care supravieţuieşte dincolo de moartea biologică.
În paralel cu credinţele religioase, existenţa vieţii de după moarte este acum susţinută ştiinţific. Cercetările tanatologice arată că descrierile celor care au atins pragul dintre viaţa psihologică şi moartea fiziologică au câteva trăsături definitorii: diagnosticul morţii, sentimentul de calm şi pace, senzaţii auditive, percepţia trecerii printr-un tunel, atemporalitate, contacte şi întâlniri, percepţia luminii, panoramarea vieţii, impresia de cunoaştere integrală.
Filmul prezintă mărturia lui Gavril Bărnuţiu, din judeţul Satu Mare, care a trecut printr-o experienţă extraordinară. El a fost declarat mort şi ţinut la morgă timp de 13 ore. În acest răstimp el şi-a părăsit trupul, a vizitat iadul şi raiul, a văzut îngeri de lumină, pe Iisus Hristos, pe Dumnezeu dar şi pe diavol, iar apoi s-a trezit şi a vorbit cu cei de la morgă în limba maghiară, deşi nu o învăţase niciodată.
Iniţial el era ateu, dar după această experienţă a devenit credincios şi a primit misiunea de a o împărtăşi tuturor. Este un film impresionant despre o altfel de cunoaştere, care depăşeşte limitele logicii şi ne apropie mai mult de noi înşine şi de Dumnezeu.

PRELUARE YOUTUBE

6 COMENTARII

 1. Adevarat graieste GB !
  Le-a vazut pe toate cele povestite, mai putin citeva, destule insa. Multe, mult prea multe inflorituri, citate din biblie, entitati inexistente sau pe care nu le percepe correct, pentru ca e un om simplu.
  Raportarea lui se face doar la scripturi, la texte dogmatice, religioase, fara sa aiba o perceptie detasata, de unde si frica.
  E descrierea unei experiente nemeritate, pe care nu si-a dorit-o, nu a cautat-o prin meditatie sau rugaciune, mai mult, a fost luat prin surprindere in acest voiaj in alte dimensiuni. Tipic pentru cei treziti din moarte clinica, mai ales ca inainte nu era credincios, si nici nu accepta existent Tatalui Ceresc.
  A hoinarit foarte mult prin Rai pina a fost trimis inapoi, si cu toate astea nu s-a ridicat sufficient sa ajunga la Tatal, ci Tatal a coborit sa-l trimita inapoi. A fost Tatal, cel pe care l-a descries, statura impresionanta este a Tatalui, l-a miruit si Sf. Duh, fara indoiala, si este primul care atesta ca Iisus e conducatorul Ingerilor. N-am cunoscut acest fapt, pina Iisus nu mi s-a aratat inaripat, mai précis, mi-a cerut sa ies afara sa-L vad, si a traversat cerul deasupra mea, de la un orizont la altul, ca doua aripi de foc ale unui porumbel, nu ca forma si dimensiuni, ci ca mod de zbor. Acum, ca am vazut filmul, GB a venit sa confirme, cu vorbele lui, perceptia mea despre Iisus.
  Pacat ca nu mai poate repeta experienta traita in moarte clinica, si de aceea ii inteleg frustrarea si sentimental ca nu se mai regaseste in lumea asta, ci in alta dimensiune.
  O experiena a unui om simplu, care a pasit in alte dimensiuni ale existentei, descrisa pe intelesul majoritatii oamenilor, mai mult n-am voie sa spun

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.