Gregorian Bivolaru a oferit interviuri în exclusivitate în care a răspuns într-un mod pertinent la unele întrebări ce i-au fost adresate

7
2459

Gregorian Bivolaru a acordat astăzi, 3 martie 2017, câteva interviuri ziarelor Adevărul, Bistrițeanul și agenției de presă Mediafax.

Profesorul de yoga a prezentat motivul pentru care a părăsit România:

„Am ales să părăsesc într-un anume mod România, după ce m-am confruntat cu o serie de abuzuri şi ilegalităţi flagrante ce au fost dezlănţuite împotriva mea la comanda politică a fostului prim-ministru, Adrian Năstase, care a considerat că i-am sabotat campania prezidenţială din anul 2004 în urma unui interviu pe care l-am oferit unor jurnalişti la Paris. Am părăsit România fiind ascuns într-un tir de marfă, care avea ca destinaţie Suedia şi apoi am solicitat azil politic în Suedia. După ce autorităţile suedeze mi-au acceptat cererea de azil politic, m-au arestat la cererea expresă a autorităţilor din România şi m-au ţinut în închisoare pentru a-mi verifica motivele temeinice ce au stat la baza acestei cereri de azil politic pe care a formulat-o”, spune Gregorian Bivolaru.

Acesta a povestit cum a fost prins la Paris la un târg de carte la care mergea anual, dar şi cum au verificat autorităţile suedeze întreaga sa poveste atunci când a cerut azil politic.

„Autorităţile suedeze au chemat chiar martori din România pentru a verifica temeinicia dosarului ce a fost fabricat la comandă politică împotriva mea şi au audiat-o cu atenţie pe aşa-zisa victimă, domnişoara Mădălina Dumitru, şi în felul acesta s-au convins în final că eram victima unei înscenări de proporţii. În cele din urmă, prin analizarea situaţiei mele reale, trecând în revistă toate dovezile existente, autorităţile suedeze mi-au acordat în anul 2005, statutul de refugiat politic, statut pe care îl am chiar şi în prezent, deoarece acest statut nu mi-a fost niciodată revocat. Este de asemenea, semnificativ, că două instanţe din România, respectiv, instanţa de la Sibiu, dar şi instanţa superioară din oraşul Alba au costatat apoi că sunt nevinovat, dar în urma apelului făcut de procuratură, dosarul acestui caz a fost înapoiat în final la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, iar aici, aşa-zisul complet negru, prezidat de domnul judecător Ionuţ Matei, a ales să rejudece de la zero acest dosar şi a săvârşit unele abuzuri evidente, cum ar fi, spre exemplu, faptul că a afirmat că a primit o scrisoare de ameninţare din partea yoghinilor chiar în ziua în care urma să judece acest dosar, iar apoi, cu toate că era necesar şi firesc să se abţină să mai judece respectivul dosar, a intrat totuşi şi l-a judecat, iar apoi mi-a dat o pedeapsă imensă de şase ani de închisoare, chiar dacă era evident că sunt nevinovat”.

Mentorul MISA a vorbit despre ameninţările cu moartea pe care le-a primit după ce a făcut dezvăluiri incomode despre ordinul aşa-zişilor Illuminati şi despre noua ordine mondială:

MISA Senzațional prezintă în premieră câteva dintre scrisorile de amenințare primite de Gregorian Bivolaru la adresa de domiciliu din Suedia: Scrisoare amenințare 1, Scrisoare amenințare 2, Scrisoare amenințare 3, Scrisoare amenințare 4, Scrisoare amenințare 5, Scrisoare ameințare 6, Scrisoare amenințare 7, Scrisoare amenințare 8,

unele dintre cele primite pe adresa din Copenhaga a Natha Yoga Center – Danemarca: scrisoare C1, scrisoare C2, scrisoare C3, scrisoare C4,

și scrisoarea de amenințare primită pe adresa avocaților din Paris.

De asemenea Gregorian Bivolaru a răspuns la întrebări referitoare la activitatea Școlii de yoga MISA:

Adevărul: Sunteţi mulţumit de felul în care decurg lucrurile în MISA, în România?
Gregorian Bivolaru: Da, sunt mulţumit de modul în care se desfăşoara activitatea în cadrul şcolii de yoga MISA. Această şcoală de yoga este cea mai mare din Europa şi se află în expansiune progresivă constantă.

Adevărul: Mai puteţi conta pe vechii prieteni şi colaboratori?
Gregorian Bivolaru: Atunci când mult bine faci aproape în permanenţă, mult bine găseşti. Atunci când iubeşti mult şi fără măsură pe cei care merită aceasta şi ei răspund în mod spontan cu multă iubire, toate acestea fac să pot conta pe foarte mulţi prieteni, atât vechi, cât şi noi, care abia aşteaptă să mă întâlnească sau să mă reîntâlnească, atunci când voi fi în afara acestui loc de detenţie.

Mentorul MISA a vorbit și despre viața în condiții de detenție și despre libertate:

Pentru detalii vă invităm să lecturați articolele:

Mediafax – Gregorian BIVOLARU, primul INTERVIU dat presei după ce a fost adus în ţară: „Am părăsit România ascuns într-un tir”
Adevărul – INTERVIU Gregorian Bivolaru, mărturii din puşcărie: „Am primit scrisori de ameninţare cu moartea. S-ar putea să se treacă la o nouă etapă, să mi se ia viaţa“
Bistrițeanul – VIDEO: Dezvăluiri incendiare. Gregorian Bivolaru povesteşte pentru Bistriţeanul.ro despre ameninţări cu moartea, şantaj şi noua ordine mondială

7 COMENTARII

 1. Sint cititor ocazional al MISA. Sint atras uneori de yoga si de traducerea unei carti din cultura Asiatica de esenta spirituala referitor la puterea si forta gindurilor noastre,carte tradusa de catre Grig al vostru prin anii 90.Trebuie sa recunosc atractia pe care am avut-o pentru ceia ce vroia sa demonstreze aceea carte.Traducerea era deficitara iar frazele sunau in romana tradusa din indiana intr-un fel ciudat,neprofesionist dar era demonstrat acolo in mod rational evolutia acumularii de informatii si invataminte de la stadiul cel mai jos la cel mai evoluat.Mult timp am incercat sa gasesc eu o traducere mai buna la ceia ce vroiau sa exprime acele fraze.Mi-am dat seama cit de mult se poate pierde de pe urma unei traduceri din alta limba daca nu ai cuvinte sa exprimi ceia ce trebuie demostrat acolo.Incerc sa-mi aduc aminte:
  ,,Mai presus de cei care nu stiu sint acei care citesc sau dobindesc cunostinte.
  Mai presus de cei ce dobindesc cunostinte sint aceia care memoreaza.
  Mai presus de cei care memoreaza sint acei care inteleg.
  Mai presus de cei care inteleg sint aceia care aplica.
  Mai presus de cei care aplica sint cei care obtin rezultate.
  Mai presis de cei care obtin rezultate sint aceia care atingind absolutul, dobindesc intelepciunea prin care totul este cu putinta”. Aceasta este traducerea imbunatatita de mine.

  Ce sa spun in final ?Ca sint de acord cu ce spunea Vangelis un mare muzician grec contemporan.”Evolutia asta tehnica uluitoare care exista in prezent in mina cui nu trebuie poate duce la disparitia rasei umane”. Poate fi si o arma foarte puternica de dezinformare as spune eu .Mai ales in mina celor needucati si analfabeti.Cum se spunea cindva?Nu dati margaritare porcilor ca nestiind ce sa faca cu ele le vor minca.Eu l-am admirat intotdeauna pe Grig al vostru.Toate bune!

 2. La multi ani Grig! Stiu ca a trecut o zi de la aniversare,insa niciodata nu este prea tarziu. Sper sa revii curand sa fii iarasi Tu,cel ce ai fost mereu,Spiritul calauzitor. LA MULTI ANI!Te iubim!

 3. Pentru tine, mare OM, spirit PUR INALTATOR, exemplar pentru cine priveste cu ochii sufletului… iubire Eterna si Nemarginita. Nu meriti abuzurile la care esti supus, calomnia care este indreptata asupra ta. Cand ma uit la tine ma simt mai puternica, mai pura… Curajul va triunfa in final. Fii binecuvantat aici si acum si pururea. Doamne Dumnezeule, revarsa Gratia ta Suprema Nemarginita asupra lui… Taie cu sabia ta de Lumina fortele care comploteaza impotriva lui si a Umanitatii. Amin.

 4. Am urmarit materialele…De fapt nu le-am putut urmari pana la sfarsit.Nu am putut sa vad un om care ne vorbea despre libertate,iubire,adevar,rugaciune,arta binecuvantarii,sa-l aud vorbind despre penitenta,constrangeri nedrepte,si despre momentele prin care a trecut si trece si acum.Vreau sa-l aud mereu vorbind despre arta binecuvantarii,iubire,meditatia transcedentala,etc.Credeti-ma ca mi-a fost foarte greu sa-l vad si sa-l aud vorbind despre momentele prin care a trecut.Oricum el este un spirit liber,liber,liber si nu poate fi constrans niciodata! Succes Grig!

 5. Chiar și în aceste condiții, ispășind o pedeapsă ce i-a fost dată pe nedrept, desi chiar viața îi este pusă în pericol, profesorul de yoga Gregorian Bivolaru lucrează cu asiduitate pentru a oferi tuturor celor care au urechi de auzit, noi și noi modalități pentru a-și ameliora viața de zi cu zi și chiar de a-l simți, într-un mod autentic, pe Dumnezeu. Această stare de verticalitate exemplară si de totală dăruire de sine, de absență a oricărui compromis, este în realitate motivul pentru care a fost, de atâția ani, abuzat, calomiat, hăituit si, în cele din urmă, încarcerat. Un astfel de om ar trebui să fie un exemplu demn de urmat pentru fiecare dintre noi.

  • Multumesc din suflet , Grieg, pentru tot ce ai facut, faci si vei face pentru mine si intreaga umanitate. Fii binecuvantat si LA MULTI ANI pe planeta albastra! Te iubesc!

 6. fara nicio frica.ADEVARUL DIVIN VA TRIUMFA DEOARECE ESTE VREMEA SI PUNCT. MULTUMIM PENTRU TOT GRIEG.MULTUMIM PENTRU TOT FIECAREI PERSOANE DE PE ACEASTA PLANETA.UNUL AM FOST IN UNUL NE INTOACEM. –>ABIA A INCEPUT<– PEACE&LOVE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.