Info Spiritual 22 august 2013

2
1253
Vizualizari : 11,034

 

Costineşti, tabăra spirituală yoghină de vacanţă
Mii de participanţi de pe patru continente sunt prezenţi zilnic la conferinţe, meditaţii, diferite procedee spirituale şi bineînţeles nelipsitele spirale. Iniţieri vechi de mii de ani sunt readuse în actualitate şi incluse în programul acestei tabere.

Mişcarea charismatică teofanică
Este o comunitate spirituală înfiinţată de profesor yoga Gregorian Bivolaru în anul 2009, care are drept scop descoperirea lui Dumnezeu prin experienţă directă.

Iniţierea în cunoaşterea ezoterică a lui Vishnu
Vishnu, alături de Shiva şi Brahma, formează trinitatea esenţială a mitologiei indiene. Păstrătorul universului, el este acela care se încarnează atunci când este necesară restabilirea ordinii. Unul din avatarii săi principali este Krishna, care a venit pe pământ în urmă cu circa 4000 de ani şi se pare că a trăit şi pe teritoriul actual al ţării noastre. Următorul avatar al lui Vishnu, va fi Kalki care, după cum spun scrierile străvechi indiene, urmează să se reîncarneze pe Pământ.

Spirala tuturor popoarelor
Programată pe 24 august a taberei spirituale yoghine de vacanţă Costineşti 2013, reuneşte yoghini din aproape toate ţările Europei, dar şi din Argentina, Africa de Sud, Statele Unite ale Americii.

Spirala anuală de hiatus
Marţi 27 august 2013 va avea loc spirala anuală de hiatus. Este cea mai amplă manifestare a taberei spirituale yoghine de vacanţă. Meditaţia în spirala de hiatus favorizează orientarea benefică a tuturor aspectelor vieţii, atât la nivelul fiecărui participant, cât şi la nivel global.

Roata Egely
Cu ajutorul unui aparat special, o invenţie genială a inginerului Gyorgy Egely, yoghinii îşi pot măsura dinamizarea câmpului subtil bioenergetic. „Roata Egely” a obţinut premii la 8 saloane internaţionale de inventică.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.