Info Spiritual 28 august 2013

2
1082
Vizualizari : 13,791

Hiatusul solar

Hiatusul solar este un moment astrologic foarte important, în care fiecare fiinţă umană îşi poate schimba destinul în direcţia pe care o doreşte. Meditaţia la unison în spirală dă posibilitatea fiecărui participant să facă un salt spiritual semnificativ. Mai multe informaţii urmăriţi în emisiunea YOGA în DIALOG.

Spirala popoarelor

Spirala tuturor popoarelor a reunit laolaltă, şi în acest an, yoghini din aproape 20 de ţări ale Europei şi Americii.

Anunţ Important al Conducerii Şcolii de yoga MISA

Conducerea MISA anunţă printr-un comunicat postat pe site-ul oficial yogaesoteric.net, că a luat act de existenţa unei scrisori calomnioase, anonime ce a fost postată de către fostul cursant yoga Mihai Rapcea, pe blogul său. Acţiunile defăimătoare ale fostului cursant Mihai Rapcea, la adresa Școlii de yoga MISA, reflectă dorinţa sa de răzbunare, pentru că a fost eliminat de la cursurile acestei şcoli, datorită abaterilor grave pe care le-a săvârşit în mod repetat.

Acţiunea lui Mihai Rapcea este cu atât mai răuvoitoare cu cât el a postat această scrisoare anonimă tocmai atunci când cei care locuiesc în aşezămintele MISA sunt în proporţie de 97% plecaţi în vacanţă. Anunţăm că această scrisoare va face obiectul unor întâlniri şi discuţii colective cu toţi cei care locuiesc în aşezămintele spirituale ale Școlii MISA, după data de 20 septembrie 2013, iar impresiile membrilor acestei comunităţi spirituale cu privire la această scrisoare anonimă vor fi făcute publice pe acest site.

Explozii solare

O furtună solară electromagnetică de proporţii a trecut, în urmă cu câteva săptămâni, razant pe lângă orbita Pământului. Peter Vincent Pry, fost membru al comisiei pentru ameninţări de tip Puls Electromagnetic, în cadrul Congresului SUA, spune că am trecut „la mustaţă” pe  lângă un eveniment de tip Carrington – relatează Washington Examiner şi Next News Network.

Este vorba despre pulsul electromagnetic care, în 1859, a topit toate liniile telegrafice din Europa şi America de Nord. Dacă un astfel de eveniment solar ar atinge suprafaţa pământului în zilele noastre, alimentarea cu curent electric ar fi perturbată pentru mai multe luni, iar sistemele electronice ar fi distruse pe scară largă.

În plus NASA a anunţat că în următoarele 3-4 luni câmpul magnetic solar se va inversa, cu efecte la nivelul întregului sistem solar, şi implicit asupra câmpului magnetic terestru.

Potrivit unor surse neoficiale, Agenţia americană de Management al Situaţiilor de Urgenţă (FEMA) se pregăteşte să achiziţioneze stocuri mari de hrană, cu termen de livrare în maximum trei zile  – fapt care alimentează suspiciunile cum că oficialii americani se pregătesc pentru o catastrofă majoră, urmată de dezordini sociale.

În conformitate cu cele mai noi descoperiri ale fizicii cuantice, factorul psihologic şi spiritual joacă un rol decisiv în ceea ce priveşte desfăşurarea evenimentelor la cel mai practic şi imediat nivel. De aceea, o acţiune spirituală la scară largă are toate şansele să modifice cursul apocaliptic al evenimentelor.

Şcoala de yoga MISA a demarat o serie de acţiuni pentru ridicarea nivelului de conştiinţă al tuturor oamenilor. În afară de rugăciunea la unison, profesorul de yoga Gregorian Bivolaru a pus la punct o metodă simplă şi eficientă pentru contracararea eventualelor situaţii apocaliptice din viitorul apropiat. Modul de operare cu această metodă a fost expus pe larg în cartea sa în două volume intitulată „Programul planetar de acţiune urgentă: Nu apocalipsa!”.

O prezentare sintetică a „Metodei Supreme şi Eficiente” poate fi lecturată aici.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.