Informaţii de maximă importanţă în contextul actual: Cum putem refuza în mod legal un vaccin

0
6220

Mulţi dintre noi, la locul de muncă, am fost deja puşi în situaţia de a ne exprima opţiunea în ceea ce priveşte vaccinarea împotriva covid. Există o presiune foarte mare pro-vaccinare din partea autorităţilor, astfel încât mulţi oameni, chiar şi atunci când au serioase dubii asupra vaccinării, nu ştiu că au la îndemână mijloace perfect legale, simple, de a refuza să fie injectaţi cu un produs care prezintă riscuri grave pentru sănătate.

Conform strategiei pentru vaccinarea împotriva covid-19, în România vaccinarea este voluntară şi ne-obligatorie. Cel puţin deocamdată. Dar pentru a nu vă expune la eventuale presiuni sau chiar discriminări pe motiv că refuzaţi vaccinarea, puteţi urma paşii de mai jos.

Această modalitate simplă este valabilă pentru a refuza orice vaccin, nu doar cel împotriva covid-19, care a fost aruncat pe piaţă insuficient testat, în ciuda tuturor semnalelor de alarmă trase de numeroşi experţi.

Etapa 1.
Nu vom „refuza” direct vaccinul. Dacă facem aceasta, vom fi considerați ca fiind niște răzvrătiți.

În schimb, putem refuza în mod politicos acest serviciu procedând în felul următor:

Etapa 2.
Îl vom întreba pe doctor: „Vaccinul acesta conține cumva MRC-5 printre ingrediente?”. (Toate vaccinurile conțin MRC-5. MRC-5 = Medical Research Council cell strain 5 – Sușa celulară 5 a Consiliului pentru Cercetare Medicală, ce a fost dezvoltată, la origini, din țesuturile pulmonare ale unui fetus avortat care era de sex masculin și de origine caucaziană.) Este vorba despre niște celule care provin din fetuși ce au fost avortați, precum și despre alte tipuri de ADN. Dacă un astfel de vaccin conține MRC-5, noi avem DREPTUL de a-l refuza.

Etapa 3.
Vom întreba de asemenea: „Există cumva riscul apariției unei «REACȚII IATROGENE?»” (o reacție adversă ce este cauzată fie de interacțiunea dintre componentele multiple ale unui vaccin sau dintre mai multe medicamente, fie de o intervenție defectuoasă a medicului) (un astfel de risc există în cazul tuturor vaccinurilor). Când doctorul va răspunde „Da, există acest risc”, acest răspuns este cheia noastră pentru a scăpa de obligativitatea vaccinării.

Vom mulțumi doctorului pentru ofertă și apoi vom pleca.

Să ne amintim că doctorii au depus Jurământul hipocratic (ce se referă la imperativul de a nu face nimănui rău). Este necesar ca ei să-l onoreze. Aceasta este modalitatea prin care putem refuza într-un mod legal (și cu respect) serviciile mandatate ce sunt oferite de acești doctori, iar ei nu pot face absolut nimic ca să ne împiedice să procedăm în acest mod. Acum știm!

Vă rugăm să împărtășiți această informație cu toți care vă sunt dragi!

Păstrează-ţi dreptul de a decide asupra propriului tău trup!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.