Vizualizari : 491

Izvoarele din care iese foc vestesc sfârșitul unui ciclu temporal și totodată trecerea la un nou ciclu, superior din punct de vedere al evoluției spirituale, fiind o manifestare concretă chiar a timpurilor pe care le traversăm. Ne aflăm acum la granița dintre sfârșitul epocii în care se manifestă cea mai mare decădere spirituală, Epoca de Fier – Kali Yuga, și începutul celei mai înalte și mai îndumnezeitoare perioade a omenirii – Sattya Yuga, supranumită și Epoca de Aur.

În această perioadă de tranziție, lupta dintre forțele binelui și cele ale răului a devenit tot mai acerbă. Este de aceea foarte important să amintim că, potrivit legendelor ariene, în România, care, în Epoca de Aur trecută a fost punctul de proiecție, în planul fizic, al Centrului Spiritual al Planetei – Shambala, ce există în planul eteric al Manifestării, va avea din nou același rol spiritual fundamental.

Despre toate acestea și încă multe altele vei putea afla în această emisiune, mai precis din partea a doua a documentarului „IZVOARELE CU FLĂCĂRI, semne dumnezeiești ale Apocalipsei”.

 

 

Puteți viziona toate episoadele acestei emisiuni aici:

https://misatv.ro/category/emisiuni/yoga-bucuria-de-a-trai-mai-mult-si-hiperconstient/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.