Meditația în spirală yang, carte de vizită a școlii de yoga MISA

1
1880
Vizualizari : 12,102

Meditaţiile în Spirală Yang fac parte dintre evenimentele reprezentative organizate de Şcoala românească de yoga MISA.

Meditaţiile în spirală reprezintă descoperirea profesorului de yoga Gregorian Bivolaru, şi au o multitudine de efecte benefice, măsurabile prin mijloace ştiinţifice chiar la nivel global.

Unul din instrumentele ştiinţifice de determinare a acestor efecte este pus în acţiune de Proiectul Conştiinţei Globale (PCG), o iniţiativă realizată de cercetători din întreaga lume, inclusiv din România.

Aceştia încearcă să demonstreze că minţile umane se pot sincroniza şi pot acţiona coerent şi simultan asupra lumii fizice, determinând modificări şi efecte măsurabile.

Iniţiat la Universitatea Princeton din New Jersey (SUA), proiectul este dezvoltat actualmente în 55 de locaţii de pe Terra, între care una se afla la Cluj.

De fiecare dată, cu ocazia meditaţiilor în spirală, la care participă de fiecare dată mii de persoane, generatorul de numere aleatoare aflat la Cluj înregistrează modificări ce arată clar influenţa benefică a câmpului energetic astfel creat.

Meditaţia colectivă realizată în Spirală Yang poate conduce, în cazul fiecărui participant, la trăirea directă a unei experienţe spirituale unice, în care fiecare poate să resimtă într-un mod inexprimabil anumite stări elevate de conştiinţă care îi îmbogăţesc în mod considerabil mintea şi sufletul, facilitând în felul acesta comuniunea spirituală gradată şi profundă cu Dumnezeu Tatăl.

Ideea realizării unor meditaţii în Spirală Yang, în care fiinţele umane care participă sunt aranjate în mod precis în conformitate cu succesiunea celor 12 constelaţii zodiacale, pentru a beneficia astfel, datorită proceselor complexe de rezonanţă ocultă® care se declanşează atunci, atât de un aflux de energie subtilă yang, care umple aura tainică a fiinţelor participante, cât şi de energiile subtile astrale fundamentale şi benefice ale planetelor sistemului nostru solar şi ale constelaţiilor, mi-a fost revelată la un moment dat, într-o meditaţie yoghină profundă.” (profesor yoga Gregorian Bivolaru)

1 COMENTARIU

  1. spirala yang este cu adevarat un lucru extraordinar,am participat la multe spirale si pot spune ca este o cale extraordinara de transformare a constiintei.este o cale autentica pe care o putem accesa pentru a redeveni oameni adevarati,in care sa predomine o autentica stare de omenie.multumesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.