Deoarece s-a constatat că la programul special din data de 18 septembrie au participat doar o treime dintre cei care au fost înscriși online la Tabăra spirituală yoghină ezoterică pentru vacanța de vară din anul 2022, am decis să fie anulat programul special ce fusese stabilit pentru data de 25 septembrie.

Respectivele conferințe noi ce fuseseră programate pentru data de 25 septembrie, și care per total au implicat din partea noastră peste 40 de ore de muncă spre a fi finalizate, toate acele conferințe ce urmau să fie audiate (fiind noi) în data de 25 septembrie, cât şi teoria necesară pentru exemplificarea comuniunii cu un alt Atribut Dumnezeiesc, toate acestea vor fi introduse în mod necesar în cadrul Taberei spirituale yoghine ezoterice pentru vacanța de primăvară 2023.

Prin urmare se poate spune că la data de 25 septembrie tot ceea ce fusese programat în respectiva zi se suspendă, datorită faptului că interesul de a participa la programul prelungit al Taberei spirituale yoghine ezoterice pentru vacanța de vară a fost, am putea spune, mediocru.

Din această cauză am decis că programul ce era prevăzut să se desfășoare la data de 25 septembrie 2022 se anulează, iar tot ceea ce era prevăzut pentru acea zi va putea fi audiat în cadrul Taberei spirituale yoghine ezoterice pentru vacanța de primăvară 2023.

Precizăm că respectiva Tabără spirituală yoghină ezoterică pentru vacanța de primăvară din anul 2023 este deocamdată programată să se desfășoare tot online, cu alternativa de a se efectua atât online, cât și la Herculane, dacă vor fi întrunite condițiile necesare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.