Mesajul lui Grieg de anul nou 2014

9
1487
Vizualizari : 32,390

În prima zi a anului 2014 profesorul yoga Gregorian Bivolaru a anunţat într-un scurt mesaj că în perioada care urmează vom asista la o serie de transformări benefice pe planeta Pământ, care sunt prefigurate de sunete misterioase ce au apărut în mai multe ţări.

Aceste sunete au început să se intensifice în luna august a anului trecut, şi există numeroase mărturii despre ele pe internet.

Unii martori le aseamănă cu nişte gemete, alţii cu misterioase sunete metalice, alţii spun că sunt sunete ce provin din adâncurile pământului sau că sunt nişte zumzete inexplicabile.

Uneori sunt numite „trompetele Apocalipsei”. Adesea ele apar simultan în locuri foarte depărtate unele de altele, spre exemplu în Statele Unite şi Ucraina, şi sunt prezente din ce în ce mai des.

Profesorul yoga Gregorian Bivolaru consideră că originea acestor sunete este supranaturală şi că ele sunt în legătură cu intrarea planetei Pământ într-un nou ciclu, începând din 21 decembrie 2012.

În curând vom asista cu toţii la anumite transformări benefice ce vor apărea în ambianţa planetei.

9 COMENTARII

 1. Salut

  Mesaj pentru redactie:

  A aparut o inadvertenta in acest articol. Aceste sunete au aparut de cativa ani. Din luna august, aparitia lor S-A INTENSIFICAT. Grieg a precizat corect acest lucru in prezentare.

  Multumesc

 2. Buna, am vazut mesajul de Revelion a lui Grig, dar sunt doar 30 min…Cum as putea sa audiez mesajul complet?
  Multumesc de raspuns,
  Daniela

 3. Extraordinar mesaj, intr-adevar, ascultand aceste sunete pe internet, acestea au darul sa „trezeasca” ceva in noi, cel putin atentia si vointa de a actiona in mod just, spiritual.
  Multumim.
  Iata un colaj de astfel de sunete (nu am posibilitatea sa verific autenticitatea lor). Este relevant si comentariul din final: http://youtube.com/watch?v=oLIyh_L0_M8

 4. Perfect adevarat !
  Modul fizic de producere a sunetelor, cu explicarea caruia I-si bate capul „comunitatea stiintifica” este lipsit de relevanta fata de factorul declansator, meditatia la unison.
  Aceasta este calea pe care se anunta pentru toti, cresterea nivelului de vibratie, separarea constiintelor elevate de cele joase, sortite pieirii in lipsa alinierii la noua dimensiune.
  Scandinavii stiu intradevar ce mai bine ce anunta aceste sunete, motivat de memoria ancestrala a rasei, care I-si are originea in alt loc din Univers, insa a participat pe parcursul existentei Terestre la mai multe schimbari de epoci ale umanitatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.