Vizualizari : 120,918

Această metodă a fost concepută de către profesor yoga Gregorian Bivolaru, în scopul de a invoca graţia, omnipotenţa şi voinţa lui Dumnezeu pentru protecţia planetei Pământ faţă de orice cataclism. Pericolele la care aceasta este expusă sunt din ce în ce mai multe şi deloc neglijabile.

Metoda este o formă de rugă tăcută, ce ajută atât la purificarea ambianţei subtile a planetei, cât şi a fiinţei celui care o realizează, cu atât mai mult cu cât ea se face la unison cu mii de alţi oameni de pretutindeni. Pentru înţelegerea cât mai corectă a modului cum a fost concepută metoda citiţi aici câteva elemente introductive.

Înregistrarea vă ghidează să realizaţi Metoda Supremă şi Eficientă fără niciun efort. Este important să parcurgeţi aici fragmentul care explică toate detaliile referitoare la execuţia metodei, din lucrarea Programul planetar de acțiune urgentă „NU APOCALIPSA”. 

Orele de realizare ale metodei (corespunzăroare orei României) sunt:

06:00-06:20
09:00-09:20
12:00-12:20
15:00-15:20
18:00-18:20
21:00-21:20
00:00-00:20
03:00-03:20 – de luni până sâmbătă şi:

06:00-06:30
09:00-09:30
12:00-12:30
15:00-15:30
18:00-18:30
21:00-21:30
00:00-00:30
03:00-03:30
06:00-06:30 – în cursul zilelor de duminică.

Varianta de 30 minute pentru zilele de duminică:

Vizualizari : 104,535

21 COMENTARII

  • Draga Laura,
   Asa precum am mai raspuns la acest gen de intrebari, scopul nostru ca si televiziune online este „live streaming”. In componenta materialelor media pe care le difuzam intra alte materiale media pentru care noi avem licenta de la forurile competente, in special pentru creatiile audio folosite.
   Pentru ca o copiere locala presupune ca materialul prezentat sa poata fi duplicat fara restrictii, exista o situatie legala care trebuie rezolvata si care trebuie sa clarifice modul de copiere cu scopul de a prezerva licenta.
   Cautam inca o solutie tehnica care sa poata acoperi aceasta situatie, de aceea copiatul oricarei resurse media de pe site-ul MISA Senzational TV este un subiect inca deschis. Vom anunta imediat ce vom gasi o solutie.

   Pura Vida!

 1. Salut!De cateva zile, Metoda Suprema si Eficienta se blocheaza la inceputul etapei a saptea si incepe de la 0. Nu stiu ce se petrece, poate imi dati o sugestie. Multumesc!

 2. Ar fi complicat sa puneti aici si metoda contra cutremurului? dupa cutremurul de zilele trecute, ma gandesc ca ar fi bine sa fie si aceasta… doar o idee.

 3. […] live nu funcţionează. Pentru a realiza meditaţiile cu ipostazele dumnezeieşti, precum şi Metoda Supremă şi Eficientă, accesaţi meniul “Practic” sau daţi clik […]

 4. In loc de metoda suprema si eficienta apare un reportaj. Unde a disparut acea inregistarare cu tehnica in sine care facea deliciul zilei? Va rog indicati-mi linkul, caci pana acum il gaseam aici… Multumesc!

  • Draga Adrian,

   Platforma noastra nu a fost conceputa pentru download si nu ne-am propus asa ceva, inca.
   Te sfatuim sa citesti celelalte articole pe aceasta tema, unde sunt explicatii detaliate cu privire la aceasta tema. Cea mai bun optiune este sa cauti pe yogaesoteric.net. Daca este ceva disponibil pentru download, ar cam trebui sa fie acolo.

   PURA VIDA!

 5. O noua excelenta realizare a echipei dvs.!
  Cred ca postarea aceastei Metode pe Youtube ar conduce la ridicarea numarului de accesari si chiar a numarului de aplicanti.

 6. E minunat ca avem oportunitatea de a fi impreuna prin intermediul MISATV in realizarea meditatilor, a metodelor si a tehnicilor care se fac in cadrul; acestei scoli de yoga … Multumim Grieg , multumim colectivului MISATV care ne ajuta sa ne simtim si in acest UNIVERS FIZIC mult mai interconectati decat pana acum …..Multumim BUNULUI D_ZEU ca a facut posibil acest MIRACOL ,pentru ca eu il vad ca un adevarat miracol raportat la anii 2005-2006 .In urma cu 7 ani , pe vremea cand incepusem si sa particip si eu la primele SPIRALE PENTRU TREZIREA SUFLETULUI NEAMULUI ROMANESC nici macar nu imi puteam imagina ca asa ceva va deveni posibil …… . D-zeu sa ne ajute ( pe toti) si sa ne lumineze inima si mintea pentru a face cele mai intelepte si benefice alegeri inca din aceasta viata .. Doamne ajuta credintei si sperantei noastre !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.