O poveste semnificativă şi adevărată (English version available)

4
1867
Vizualizari : 16,670

For English version: you can select your language from the FLASH PLAYER, on the top right selector. If the language selector does not appear when you move your mouse to the top right corner, we suggest you refresh the page.

O poveste semnificativă şi adevărată: Potenţatorul simplu, dar extrem de puternic, al progresului meu spiritual

Daniela Dae (Ishvarananda) practică Yoga de 26 de ani, predă Yoga de 24 de ani în cadrul şcolii de Yoga MISA. Daniela este de profesie inginer agronom, cu specializare în inginerie managerială şi economie. În momentul de faţă este Instructor Coordonator în Natha, Școala de Yoga şi Tantra – Finlanda. Susţine constant conferinţe şi workshopuri pe diverse teme spirituale, cursuri de tantra și, de asemenea, multe Tabere spirituale în fiecare an. Prin practica sa personală, prin cunoaştere şi perseverență, explorează procesul continuei transformări, aspirând constant să faciliteze aceasta pentru toţi cei ce au aspiraţie spirituală. Cu iubire, credinţă şi căldura umorului, viaţa sa este dedicată pentru a învăţa oamenii despre importanţa practicii spirituale individuale, a evoluţiei spirituale, a necesităţii de a fi fericit, în felul acesta aspirând să ducă mai departe mesajul profund şi plin de înţelepciune al Ghidului său Spiritual.

4 COMENTARII

  1. Draga Daniela,te admir ca in regimul comunis tu ai reusit sa gasesti oameni asemenea tie,mai mult ai gasit si drumul pe care sa mergi.Eu,una,am suferit,ma simteam diferita,ciudata,inadaptabila…dar poate asa atrebuit sa fie…Te mai admir si pentru faptul ca dupa doi ani de yoga erai deja instructor,cu o constiinta aferenta si gata sa ajuti si sa fii un exemplu.Te felicit si pentru activitatile pe care le desfasori…dar,povestea ta nu a avut rezonanta la mine…poate sunt eu de vina…poate nu ai fost tu suficient de inspirata…poate alta data..cu drag si iertare

  2. M-am așteptat la ceva mai mult citind titlul înainte de a audia conferința. Am tot așteptat pe tot parcursul expunerii acea poveste semnificativă și adevărată dar totuși nu am fost capabil să identific o structură prea clară și totdată mesajul general este foarte vag, ci mi se pare mai mult o adunătură de fărîmituri de experiențe care sunt și prezentate destul de abstract. Este evident că o asemnea povestioară și mesajul ei se înțelege ușor de cineva care de ex vă este prieten și vă cunoaște personal, dar pentru un străin tot acest set de fraze întortochiate este posibil să trezească nedumerire și să se întrebe ce tot doriți să spuneți și așa și nu spuneți. Unde este acel semnificativ la care vă referiți în titlu? Poate dacă v-ați mulțumi să ne prezentați de la a pînă la z doar o singură experiență spirituală care v-a marcat profund atunci este posibil să ni se transmită și nouă și aceasta ar fi avut o valoare mai mare(imho).Dar cu acest set de concluzii și frînturi de experiențe incomplet descrise noi care nu vă suntem sufiecient de apropiați ca să vă cunoaștem ce să facem?! Deci nu este foarte clar ce anume doriți să transmiteți.

  3. M-am regasit mult in ceea ce ai povestit in aceasta conferinta draga mea Danieluta- Ishvarananda.
    Te imbratisez cu muuult drag si un dor infinit , sper ca gandul meu sa ajunga la tine . Multi pupici din Roma , Gabita .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.