Vizualizari : 769

ARTA MAGICĂ A VIZUALIZĂRII CREATOARE BENEFICE – Episodul 2 – O scurtă istorie a reprezentărilor în imagini

Din timpuri imemoriale, oamenii au utilizat vizualizarea creatoare atât ca un instrument al creșterii spirituale cât și pentru țeluri mai concrete, ce priveau integrarea armonioasă în natură, vindecarea de anumite boli, îmbunătățirea relațiilor, amplificarea fertilității sau dobândirea unor recolte bogate.

Menținând în conștiință imaginea unui zeu al vindecării, egiptenii care îl venerau pe Hermes Trismegistos erau convinși că se vor însănătoși rapid, ceea ce de altfel se și petrecea în cele mai multe dintre cazuri.

Principiile hermetice ale vindecării au influențat atât metodele de vindecare antice grecești cât și pe cele medievale, precum și unele modalități moderne de vindecare. În zilele noastre, psihologii și psihanaliștii utilizează cu succes vizualizarea creatoare benefică în tratamentele diferitelor afecțiuni de natură psihică.

În noul episod al serialului documentar: „Arta magică a vizualizării creatoare benefice”, intitulat „O scurtă istorie a reprezentărilor în imagini”, vei putea admira în plus și multe dintre minunatele opere de artă antică și medievală, ce constituie rodul sublim al unor vizualizări creatoare și viziuni de excepție.

 

Puteți viziona toate episoadele acestei emisiuni aici:

https://misatv.ro/category/emisiuni/yoga-bucuria-de-a-trai-mai-mult-si-hiperconstient/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.