Începând de luni 9 mai, de la ora 21:15 transmitem o serie de interviuri cu dezvăluiri provenite de la fostul mason de gradul 33 Leo Zagami, care a ales să părăsească faimoasa lojă Propaganda Due pentru a oferi tuturor informații cutremurătoare din lumea societăților secrete care conduc din umbră lumea.

Leo Zagami a fost, până în anul 2006, membru al unor loji franscmasonice malefice, în prezent fiind scriitor și cercetător. Fiul doctorului Elio Zagami (1939-2010), cunoscut analist, scriitor, co-fondator și președinte al GAPA (Grupul Independent de Psihologie Analitică), bunicul său a fost senatorul Leopoldo Zagami, un politician sicilian care a fost și un istoric și autor cunoscut, fiind căsătorit în familia aristocratică a marchizului de Gregorio. Mama lui Leo, Jessica Lyon Young, este un membru al familiei Reginei Mame a Angliei.

Acestea sunt doar câteva informații ale genealogiei lui Leo Zagami, suficiente pentru a ne face o idee despre motivele care îl calificau să fie un privilegiat al lojii Propaganda Due, la conducerea căreia ar fi trebuit să urmeze, dacă nu s-ar fi retras din masonerie.

Deși a fost de-a lungul timpului hărțuit, amenințat și chiar torturat, Leo Zagami a continuat să-și publice dezvăluirile pe site-ul Leozagami.com, sub forma unor articole frecvente, precum și a cărților și chiar a unor emisiuni pe Youtube și Gab.

Primul episod pe care îl vom difuza prezintă povestea lui Leo Zagami, un interviu care a fost realizat în urmă cu 15 ani în Oslo, în primăvara anului 2007, vizionarea lui astăzi căpătând uluitoare accente profetice.

Un prim exemplu vizează comentariile despre Noua Ordine Mondială, care este „o modalitate de a introduce în toată lumea fascismul, iar pentru a face aceasta ei vor să folosească mijloace tehnologice (de exemplu microcipurile) pentru a putea supraveghea întreaga populaţie şi pentru a controla toate aspectele vieţii noastre”.

Realitatea „Fratelui cel mare”, imaginat de George Orwell în inspiratul său roman 1984, se dezvăluie în moduri ce depășește în mod sinistru imaginația genialului autor. Leo Zagami arată că „totul este în mâinile «Fratelui cel mare» – Big Brother – inclusiv poliţia, poliţia militară, serviciile secrete civile şi militare. În acest moment, toate aceste instituţii nu slujesc interesele naţiunilor, ci sunt în slujba corporaţiilor care se ocupă cu menţinerea acestei mari afaceri, împreună cu anumite familii importante şi anumite bănci care sunt implicate.”

Leo Zagami dezăluie curajos informații despre propria sa inițiere în loja Propaganda Due, precum și în diferite alte societăți secrete, despre modul lor de acțiune și despre implicațiile acestora: „În cadrul P2 erau înscrişi scriitori, jurnalişti, muzicieni, oameni care puteau să promoveze scopul lojii în lume, deoarece aceasta, după cum îi spune şi numele, era şi este o lojă masonică de propagandă.”

Scopurile satanice, malefice ale acestor ordine nu pot fi puse la îndoială:

„În templele masonice (mai precis în lojile OTO – Ordo Templi Orientis din Moscova) fotografia lui Bush, președintele de la acea vreme al Statelor Unite şi imaginea lui Satan sunt aşezate una lângă alta și venerate ca atare.”

„Iluminaţii au făcut experimente de-a lungul anilor, în special în ceea ce priveşte controlul conștiinței şi «strategia fricii». P2 este o lojă foarte importantă, deoarece aplică această strategie a fricii…”

„Iluminaţii inventează întotdeauna conflicte pentru a-şi ascunde propriile jocuri de interese. Astăzi este vorba despre conflictul dintre creştini şi musulmani, mâine probabil vor inventa un conflict între pământeni şi extratereştri.”

Mai multe informații despre Leo Zagami și despre acest prim episod puteți găsipe site-ul yogaesoteric.ro.

Urmăriți această serie de interviuri incendiare pe live.misatv.ro, după un program pe care îl vom difuza aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.