În fiecare sâmbătă, de la ora 13:40, transmitem pe pagina de LIVE o mini-emisiune din ciclul „Pastila de înțelepciune”.

Sâmbătă, 25 iulie de la 13:40 – „Copacii ne dezvăluie înțelepciunea inimii”.

O mini emisiune periodică – un ghid practic despre fericire. 3-5 minute de scurt metraj care îți reamintesc nenumăratele calități de care dispui și de care mai uiți uneori, luat cu asalt de ritmul alert al vieții. Fie că e vorba de entuziasm sau de amabilitate, de puterea de a râde din tot sufletul chiar și atunci când nu ai neapărat cele mai bune motive sau de forța cu care ești capabil să te bucuri de clipa prezentă.

Și mai sunt și altele precum înțelepciunea, genialitatea, iubirea, optimismul, puterea de-a ierta, puterea de a fi conștient și chiar puterea de a fi pur și simplu fericit. Sunt bunuri de preț cu care ar fi bine să-ți reîmprospătezi memoria cât de des poți.

Iar asta face chiar Pastila de Înțelepciune. Te face conștient de frumusețea sufletului tău, de frumusețea lumii și de potențialul imens de bucurie pe care, oricând, ți-l poate pune și ție la dispoziție.

De ce Pastila de Înțelepciune? Pentru că îți oferă soluții practice de fericire. Pentru că te convinge că ceea ce te hrănește cu adevărat sunt binele, armonia, bunătatea și frumusețea. Doar așa te poți ridica la altitudinea de unde poți contempla hiperlucid lumea. Unde te poți simți cu adevărat acasă. Cu sentimentul de totalitate și de certitudine. Lipsit de precauția oricăror calcule, surâzând pur și simplu mulțumit și fericit că trăiești.

Vizionați în continuare emsiunile difuzate până acum:

Vizualizari : 2,507
Vizualizari : 2,508
Vizualizari : 2,511
Vizualizari : 2,512
Vizualizari : 2,512
Vizualizari : 2,512
Vizualizari : 2,512
Vizualizari : 2,267
Vizualizari : 2,086
Vizualizari : 2,000
Vizualizari : 1,601
Vizualizari : 2,226
Vizualizari : 1,263
Vizualizari : 1,164
Vizualizari : 945
Vizualizari : 841

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.