Practica ezoterică a iertării (English version available)

0
3669

Vizualizari : 22,295

Vizualizari : 22,301

For English version: you can select your language from the FLASH PLAYER, on the top right selector. If the language selector does not appear when you move your mouse to the top right corner, we suggest you refresh the page.

Practica ezoterică a iertării: o extraordinară cale directă către o captare în universul lăuntric şi către o conştientizare copleşitoare a Atributului Dumnezeiesc al Iertării Dumnezeiești în şi prin fiinţa noastră

Iertarea nu este un gest ușor de făcut pentru majoritatea dintre noi. Instinctul nostru natural este de a ne replia și a ne retrage sub scutul auto-protecției în momentele în care ne simțim răniți sau agresați. Noi nu manifestăm în mod natural din preaplin compasiune, grație și înțelegere atunci când am fost nedreptățiți. Mai mult, în general considerăm că cel responsabil pentru durerea sau suferința noastră nu este demn de iertarea sau de înțelegerea noastră și chiar mai rău, considerăm că este firesc să plătească pentru suferința pe care el sau ea ne-a cauzat-o.

Practica iertării conduce la vindecare emoţională
Practica iertării nu se aplică pentru că este înțeleasă greșit și subestimată, chiar dacă acesta este promovată de către toate tradițiile spirituale și religiile ca o cale de transformare rapidă, pentru atingerea unei stări de pace interioară și fericire. Iertarea este o condiție sine qua non – ea ne permite să avem relații armonioase, iubitoare și profunde; ne ajută să ne vindecăm emoțional pe deplin, să eliminăm limitări, tensiuni și traume pe care uneori le purtăm cu noi de ani de zile, menținându-ne legați de o stare continuă de tristețe, suferință și resentimente.

Se vor discuta aspecte esențiale legate de iertare:

• Ce este iertarea și ce nu este,
• Cu ce este, de obicei, confundată,
• Metoda fundamentală și aspecte practice suplimentare care vor permite participanților la conferință să o integreze și să o aplice în mod armonios,
• Principalele obstacole care ne-ar putea împiedica să aplicăm cu succes practica iertării.

Nicolae Catrina (Adinathananda)
Este profesor de yoga, cu mai mult de 30 de ani de experiență. El este fondatorul singurului curs de Shaivism Kașmirian din Europa, început în urmă cu aproape 20 de ani și care oferă, într-un mod unic, adaptat felului de a gândi al Occidentului, miilor de studenți din România și din alte țări din Europa, bogăția și profunzimea acestei tradiții spirituale. Interesul său profund pentru diferite forme de spiritualitate autentică și intuiția lui spirituală l-au ajutat să creeze o serie de alte cursuri, printre care cel de Alchimie Tantrică, Eneagramă, I Ching Ezoteric, șamd.

A fondat, un sistem unic pentru Revelarea Sinelui Divin, Atman
Acest sistem este bazat pe o abordare supramentală dar în același timp accesibilă, care a ajutat și a inspirat mii de studenți să ajungă la esența lor spirituală. Nicolae Catrina este autorul a numeroase cărți despre Shaivism, Yoga, Tantra, artă spirituală, etc. Ca sanskritolog, el a făcut traducerea mai multor texte yoghine și tantrice importante, cum ar fi Saundaryalahari, Shiva Samhita sau Gheranda Samhita. Pentru cursanții săi de la cursurile de Shaivism, el oferă traducerea și cunoștințele practice ezoterice cuprinse în multe texte tradiționale, cum ar fi Shiva Sutra, Spanda Karikas și Vijnana Bhairava Tantra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.