Precizări privind situația din Franța [13 decembrie 2023]

0
511

În urma numeroaselor solicitări și întrebări, de altfel justificate, care ni s-au pus cu privire la situația profesorului de yoga Gregorian Bivolaru și la evoluția evenimentelor din Franța conexe cu operațiunea polițienească de amploare din data de 28 noiembrie, este necesar să facem câteva precizări.

  • În acest moment se desfășoară ceea ce se numește cercetare penală (termenul folosit în Franța este instrucție, în cazul în care întâlniți acest cuvânt în presă). Aceasta presupune derularea unor activități specifice care nu sunt vizibile nici pentru publicul larg, nici pentru presă, deci nu este cazul să ne imaginăm că din presă vom afla în acest moment informații pertinente și reale. Știm deja că o mare parte din mass-media românească este avidă de scandaluri care să le crească audiența sau traficul pe site, de aceea ei reiau acum (și amplifică) poveștile senzaționaliste din anii trecuți, și nu pentru că ar avea informații noi. Iar faptul că în presă apar foarte rar sau sunt răstălmăcite punctele noastre de vedere nu înseamnă că noi nu le transmitem, ci pur și simplu că pe ei nu îi interesează să afle adevărul. Ca dovadă, în numeroasele emisiuni, talk show-uri etc. în care discută DESPRE noi, nu discută niciodată CU noi.
  • Derularea acestor activități necesită un anumit timp, deci este de așteptat că nu vor apărea informații noi o dată la câteva zile.
  • Conținutul actelor din dosar este secret. Singurele persoane care au acces la aceste informații sunt avocații francezi, care evident au obligația profesională să nu divulge nimic. De aceea este imposibil în acest moment să răspundem la orice întrebare pe acest subiect. Mai apar unele „scurgeri” în presă din partea poliției franceze, dar neavând informații nu putem aprecia nici măcar în ce măsură acestea sunt sau nu reale.
  • Vă asigurăm însă că informațiile pe care vi le transmitem, chiar dacă sunt mai puține decât ne-am dori, sunt corecte și pertinente, de aceea vă rugăm să nu încurajați și să nu răspândiți zvonurile care pot să apară, și cu atât mai puțin criticile răuvoitoare. Dacă doriți să verificați o anumită informație sau dacă aveți nelămuriri, vă rugăm să trimiteți întrebări pe adresa contact@misa.yoga.

În momentul în care vom avea informații noi, le vom comunica. Iar între timp să urmărim cu toții să punem în practică învățăturile spirituale transformatoare la care avem acces.

Vă mulțumim pentru înțelegere.

Sursa: misa.yoga

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.