Punctul de vedere al lui Radu Singurel referitor la afirmațiile denigratoare la adresa sa conținute într-o scrisoare anonimă publicată pe internet

0
796

Urmare a interviului pe care l-am dat despre vizita la domnul profesor Gregorian Bivolaru, numele meu a fost pomenit și persoana mea a fost denigrată, în cadrul unei scrisori anonime publicată pe un site pe internet, Blogul lui Rapcea.

Vă solicit respectuos să îmi publicaţi pe Yogaesoteric și MISA Senzațional TV punctul meu de vedere despre cele afirmate despre mine în acea scrisoare anonimă. Vă mulțumesc anticipat.

Într-un mod perfid, complet mincinos şi insolent, într-o scrisoare tot ANONIMĂ, cum se putea altfel decât nesemnată şi implicit neasumată, s-a insinuat într-un mod pervers că eu, Radu Singurel, mi-aş fi cerşit din partea actualei conduceri MISA funcţia de instructor, pe care am avut-o. Ţin să precizez pentru a nu exista niciun dubiu, că în prezent nu mai predau yoga şi aceasta a fost doar doar alegerea mea, pentru că, în urma unui program foarte solicitant, atât la serviciu, cât şi datorită unor alte activităţi în care am fost angrenat, am ajuns în cele din urmă într-o stare de suprasolicitare, care mi-a impus, fizic, psihic dar şi mental, necesitatea de a alege chiar eu să iau o pauză.

Decizia de a-l vedea pe domnul profesor Gregorian Bivolaru îmi aparţine, iar mesajul este de asemenea al meu, în urma conversaţiei cu Domnia Sa, şi toate acestea s-au făcut de comun acord cu Dumnealui. Informez pe autorii complet lipsiți de bun simț ai scrisorii de pe Blogul lui Rapcea, ce dau dovadă de un „curaj desăvârşit”, vorba lui Caragiale „O semnăm dar o dăm anonimă”, că domnul profesor Gregorian Bivolaru, spre deosebire de ei, mă cunoaşte chiar foarte bine, de 23 ani.

Nu am niciun fel de legătură favorizantă cu conducerea MISA, şi în realitate nu-mi cerşesc nicio funcţie înapoi, pentru simplul motiv că respectiva funcție nici măcar nu mi s-a luat. Am rămas în continuare instructor, doar că am ales momentan să nu predau şi nici nu sunt interesat în perioada imediat următoare să revin să predau cursuri de yoga. Deci toate elucubraţiile ce sunt prezentate în scrisoarea anonimilor de pe blogul lui Rapcea nu au niciun fel de fundament, totul fiind paralel cu realitatea și implicit cu adevărul. Pentru cei care mă cunosc, ei știu foarte bine că n-am cerșit și nu voi cerși niciodată nimic nimănui, cu excepția Bunului Dumnezeu.

Pe de o parte, iată că aceşti anonimi afirmă cu ipocrizie că au deplină încredere în Domnul profesor Gregorian Bivolaru, dar pe de altă parte ei nu pot dovedi absolut deloc că au girul și suportul domniei sale.

Radu Singurel
Grupa 23 de yoga
Cluj-Napoca, 1.08.2017

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.