Reacţii ale avocaţilor lui Gregorian Bivolaru după şedinţa de judecată din 23.03.2016

7
1157
Vizualizari : 16,553

La termenul din 23 martie 2016, în procesul domnului Gregorian Bivolaru derulat la Paris, preşedintele Completului de judecată a menţionat că au fost prezentate la dosar noi probe, fapt pentru care a solicitat un nou termen pentru studierea acestora.

Avocaţii francezi ai apărării sunt de părere că şedinţa s-a derulat foarte bine. Au fost clarificate aspecte legate de statutul de refugiat al lui Gregorian Bivolaru.

Elodie Journeau: „Procurorul general şi preşedintele Curţii îşi puneau anumite întrebări legate de statutul domnului Bivolaru”.

Dominique Tricaud: „Cred că României nu îi plac activităţile intelectuale ale domnului Bivolaru. Dacă ar face doar yoga, nu ar fi nicio problemă. Dar, cum se poate petrece şi în Franţa, când oamenii au activităţi pe care cei care sunt la putere le percep ca pe un pericol, se inventează tot felul de lucruri. Iar aici cred că toată lumea a înţeles că acuzaţiile de pedofilie sunt stupide, absurde, nu au nicio legătură cu realitatea”.

„Poate că nu va trebui să aşteptăm până pe 11 mai – mai adaugă Dominique Tricaud. Dacă vom avea răspunsurile autorităţiilor suedeze la câteva întrebări care încă există, vom face cererea de punere în libertate până atunci. Am mari speranţe că, în orice caz, Gregorian Bivolaru va fi liber pe 11 mai.”

7 COMENTARII

 1. Este evident ca domnul Gregorian Bivolaru este nevinovat. El a fost persecutat de autoritatile din Romania si a primit azil politic in Suedia. Franta ar trebui sa il puna imediat si neconditionat in stare de libertate.

 2. Se siente que Gregorian Bivolaru va a quedar libre, y esta saliendo algo positivo de todo esto,esta saliendo a Luz temas que antes estaban tapados.

  El periodismo y la Justicia de Rumania se están haciendo fama mundial de corruptos ,PERO también generando que Yoga sea más conocido y que cada vez más gente quiera practicarlo.

 3. Adevarul iese intotdeauna la iveala pana la urma. Sper ca aceasta se va petrece cat mai repede, cu voia bunului Dumnezeu. Sper ca domnul Bivolaru va fi liber curand, asa cum este normal sa fie, caci este nevinovat. Doamne ajuta!

 4. Dumnezeu este judecătorul cel mai întelept și cel mai drept. El știe toate faptele fiecăruia. Dl. profesor, Gregorian Bivolaru, nu a făcut nici un râu nimănui.
  Cu sigurantă că justiția divină va triumfa, iar dl. profesor Gregorian Bivolaru, va fi liber.
  Doamne ajută!

 5. Totul este o murdarie a unor oameni josnici care cauta cu ura ce o au in ei si cu care se hranesc mereu …cu speranta bolnava ca va infunda poate poate Izvorul Divin si hrana curata si inteleapta ce ne vine in acest mod binecuvantat.
  Gregorian este curat si liber mereu…
  Sunt doar incercari sa l intareasca si sa l binecuvanteze Dumnezeu.
  Te iubim infinit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.