Replică la scrisoarea de amenințare cu moartea adresată domnului profesor yoga Gregorian Bivolaru, din partea cursanților Școlii de Yoga MISA

4
2555

Acest mesaj a fost primit prin formularul de contact al site-ului Misa Senzațional TV și îl publicăm integral.
Redacția MSTV

Replică la scrisoarea de amenințare cu moartea adresată domnului profesor yoga Gregorian Bivolaru, din partea cursanților Școlii de Yoga MISA

Noi, cursanții Școlii de Yoga MISA, ne adresăm celor care îl vânează pe domnul profesor de yoga Gregorian Bivolaru, așa cum ei înșiși se recomandă la începutul scrisorii lor, și care l-au amenințat cu moartea pe domnul Bivolaru dacă, până la data de 15.06.2023, nu va desființa Școala de Yoga MISA și nu va retracta tot ce a afirmat despre Atributele Dumnezeiești revelate de Dumnealui, scrisoare făcută publică în data de 17.02.2023, de către președintele MISA, domnul Nicolae Catrina, pe postul de televiziune MISA Senzational TV.

Dat fiind că scrisoarea voastră de amenințare cu moartea la adresa domnului profesor de yoga Gregorian Bivolaru a fost făcută publică, dorim să vă replicăm și NOI, cei care prețuim, iubim și urmăm învățăturile acestui Om extraordinar, înțelept, plin de bunătate și compasiune față de zecile de mii de oameni pe care i-a îndrumat și ajutat, direct sau indirect, în întreaga sa viață, Om care este și rămâne Ghidul nostru spiritual, Gregorian Bivolaru.

Înainte de toate, vrem să vă mulțumim că, prin tentativa voastră fățișă de a-l elimina, chiar fizic, pe domnul Gregorian Bivolaru, ați pus în lumină, fără să vreți, valoarea sa incontestabilă, implicit a învățăturilor sale din cadrul Școlii de yoga MISA, pe care a fondat-o în anul 1990 și pe care ați încercat sistematic s-o distrugeți.
Prin natura insidioasă a limbajului pe care l-ați folosit în redactarea scrisorii de amenințare și a apelativelor jignitoare la adresa unei ființe care a demonstrat că este dumnezeiesc orientată prin toate acțiunile ei, prin toate cărțile și cursurile de yoga pe care le-a scris, prin taberele spirituale și conferințele pe care le-a ținut în cei peste patruzeci de ani de activitate, v-ați demascat singuri în fața întregii lumi care deja este conștientă de existența voastră și de planurile voastre satanice.

Prin faptul că i-ați cerut domnului Bivolaru „desființarea acestei organizații”, voi nu ați făcut altceva decât să validați forța spirituală a Școlii de Yoga MISA. De asemenea, prin cerința voastră expresă de a fi contestate Atributele Dumnezeiești, în acest fel ați confirmat, fără tăgadă, autenticitatea și puterea spirituală a ATRIBUTELOR DUMNEZEIEȘTI care au fost revelate de către domnul profesor yoga Gregorian Bivolaru în cadrul acestei Școli Spirituale autentice de Yoga care vă deranjează extrem de tare. Voi singuri ne-ați dezvăluit slăbiciunea voastră în fața acestor Revelații Dumnezeiești. Vă cităm: „…trebuie să declari și că acea chestiune cu atributele, pe care în ultima vreme o fluturi tot mai mult, este o altă mare greșeală pe care o regreți.”

Prin scrisoarea voastră, într-un anume fel hilară, redactată stângaci, într-o engleză medievală, ne-ați atras atenția și mai mult asupra importanței Atributelor Dumnezeiești cu care vom lucra de acum înainte cu o mult mai mare intensitate și efervescență, cu o imensă credință în eficiența lor.

Reușiți, indirect, să ne apropiați mai repede și mai tare de Dumnezeu! Este fascinant cum voi faceți VOIA LUI DUMNEZEU încercând din răsputeri să o încălcați.
Să știți că domnul Bivolaru nu ne-a „fluturat” Atributele Dumnezeiești ci ni le-a revelat în mod exemplar, perfect integrat, dar voi nu aveți de unde să cunoașteți aceste noțiuni deoarece liderii voștri satanici vă induc, cu forța, preceptele și ritualurile lor abjecte care v-au răpit dreapta judecată, bunul simț și voința proprie, transformându-vă în niște biete marionete șterse și nefericite.

Trebuie să vă spunem că NOI, care suntem MII de yoghini, vom înfățișa aceste Atribute Dumnezeiești tuturor generațiilor de oameni care vor veni. Și nu doar Atributele Dumnezeiești ci și o mulțime de alte învățături de asemenea dumnezeiești, care se predau în cadrul Școlii de Yoga MISA, precum Continența Erotică. NOI, cu miile, vom transmite mai departe ÎNVÂȚĂTURA GHIDULUI NOSTRU spiritual. MII ȘI MII DE YOGHINI! Așadar lupta asta ați pierdut-o demult.

Tentativele voastre nereușite de a-l speria pe domnul Bivolaru sunt de-a dreptul copilărești. Voi ce credeați? Că domnul Bivolaru va tăinui această scrisoare și va face ce îi cereți voi în mod mârșav? Este remarcabil cât de perseverenți sunteți în naivitate!
Iată că, scrisoarea voastră răuvoitoare a fost făcută publică și va ajunge la toată lumea așa cum multe alte informații despre voi au început demult să circule și să vă demaște.
Vrem să vă transmitem pe această cale că planul vostru de a-l asasina pe domnul profesor yoga Gregorian Bivolaru nu v-ar ajuta câtuși de puțin să evitați prăbușirea voastră iminentă ba chiar v-ar grăbi sfârșitul, înfățișându-l pe domnul Bivolaru ca EROU SPIRITUAL internațional, ceea ce, cu adevărat, Dumnealui ESTE! Oricine îi studiază viața și lucrările își dă seama, cu ușurință, de acest adevăr. Astfel că, domnul profesor yoga Gregorian Bivolaru, DEJA A REUȘIT să îndeplinească foarte mult din ceea ce și-a propus iar voi nu ați putut să-l opriți.

Pe când VOI DEJA AȚI EȘUAT în demersurile voastre de a înrobi umanitatea. Aceasta o demonstrează tocmai ineficiența voastră de a opri răspândirea CREȘTINISMULUI în ciuda tuturor supraeforturilor pe care le-ați depus de-a lungul a celor peste 2000 de ani de când IISUS HRISTOS V-A ÎNFRÂNT și continuă să vă înfrângă prin toți Sfinții și Eroii Spirituali care acționează în numele Lui Dumnezeu. De la începuturi ați fost sortiți de Dumnezeu să pierdeți lupta pentru distrugerea omenirii din punct de vedere spiritual.
Voi sunteți un grăunte de nisip pe plaja infinității dumnezeiești. De la o înălțime chiar mică, voi nici nu vă vedeți în raport cu grandoarea și iubirea Lui Dumnezeu. Sunteți, fără să vreți, un instrument inconștient în mâinile Atotputernicului DUMNEZEU.
Așadar, vă mulțumim că ne ajutați, fără să intenționați, să apreciem și mai mult ființele dumnezeiești din aceste vremuri deoarece anumite Entități dumnezeiești se încarnează pe Pământ doar din cauza voastră, în Erele cele mai decăzute ale omenirii, făcându-le să devină astfel niște perioade privilegiate.

Acțiunea voastră de amenințare asupra domnului Gregorian Bivolaru vine mult prea târziu în raport cu aspirațiile voastre nefaste deoarece suntem și NOI aici și acum, alături de Dumnealui, care este mentorul nostru și pe care il iubim foarte mult. Voi vă purtați cu domnul Bivolaru ca și cum ar fi singur în activitatea lui, ceea ce n-a fost niciodata cazul. NOI îl susținem și îl protejăm pe acest Om dumnezeiesc pe care voi îl urâți atât de tare, așa cum Îl urâți pe Iisus Hristos și pe toate ființele dumnezeiești care au trăit pe această planetă de-a lungul timpului.

Dorința voastră neîncetată de a-l anihila pe domnul profesor Gregorian Bivolaru arată că Dumnealui vă încurcă teribil planurile diabolice pe care le-ați pregătit cu minuțiozitate de foarte mult timp. Modalitatea prin care încercați să desființați această Școală de Yoga ne face să zâmbim. Aveți aceleași planuri și metode învechite de secole; nimic nou și original în acțiunile voastre. După cum se vede, SFÂRȘITUL VOSTRU este aproape.
Oferind domnului Bivolaru bani în schimbul „dezmembrării” Școlii de Yoga fondate de Dumnealui în urmă cu 33 de ani, voi credeți că-l prindeți în capcana ispitei materiale? Amuzant! Sunteți penibili și ignoranți întrucât demonstrați că luptați împotriva unei ființe pe care nu o cunoașteți aproape deloc. Nu mai vorbim de faptul că un Om cu nivelul său spiritual nu va face niciodată niciun fel de compromis, așa cum Dumnealui a demonstrat permanent până în prezent.

Când ziceți: „nu o să mai fii tu cel SACRIFICAT”, de fapt, reliefați ce frică imensă vă este de puterea sacrificiului. Nu vreți deloc un al doilea IISUS HRISTOS și sunteți disperați ca nu cumva să se petreacă asta dat fiind că știți foarte bine cum a fost atunci când Iisus Hristos, Fiul Lui Dumnezeu, s-a sacrificat pe cruce pentru salvarea intregii omeniri. Nu există forță izbăvitoare mai mare în Univers decât sacrificiul de sine din iubire pentru ceilalți. Sacrificiul Suprem stă la baza întregii Creații. Inclusiv a voastră.

Numai voi aveți impresia că puteți speria, cu sicriul și cu mormântul, pe cineva care a transcens demult orice fel de frici și, mai ales, iluzia morții. De altfel, nu trebuie să fiți nici genii, nici clarvăzători ca să observați că domnul Gregorian Bivolaru nu este nicidecum un om obișnuit, dominat de frica și instinctul supraviețuirii umane cotidiene, ci dimpotrivă, Dumnealui este curajos, total dăruit cauzei sale, în mod detașat, și perseverent pe calea sa, depășind cu succes toate obstacolele. Ar fi suficientă o simplă analiză asupra activității și a rezultatelor sale de până acum, plus a faptului că oricât v-ați străduit, nu ați putut să-l înlăturați, dovedind astfel că domnul Gregorian Bivolaru beneficiază de o integrare și o susținere dumnezeiască de excepție. Dar desigur că, dacă voi ați fi avut această minimă luciditate, nu am fi ajuns aici. Cităm din scrisoarea voastră: „…ia acești 60 000 000 de euro înainte să ajungi într-un SICRIU.”; „…în loc să sfârșești în curând putrezind într-un sicriu.’’; „Aceasta este ultima noastră negociere cu tine și dacă nu o accepți te așteaptă doar mormântul.’’

Scrisoarea voastră de amenințare este mai valoroasă decât ați crede, mai ales pentru ființele umane atee, întrucât ați menționat existența lui Dumnezeu. O scăpare providențială, am putea spune, care arată că voi știți preabine că Dumnezeu există dar alegeți să nu-L iubiți. Venind din partea voastră, această atestare este chiar miraculoasă, lăsând la o parte orgoliul exacerbat pe care îl afișați și care vă trădează clar identitatea. Cităm: „…nimic nu te poate salva, nici măcar Dumnezeu.’’
În schimb, noi vă transmitem că pe voi doar Dumnezeu vă mai poate salva, DACĂ! va vrea.

N.R.

4 COMENTARII

  1. Oo daaa!!! Merita acest răspuns și mulțumim!!
    Si asta revelează încă odată cât sunt de PROSTI crezând ca grobianismul, ura, violenta și uratul cultivat de ei nu vor avea consecințe asupra lor.
    Căci faptele bune, frumoase, însoțite de dragoste sunt CALITĂȚI și ATRIBUTE ale unui Spirit Maret, în contradicție cu acțiunile pe care ei le săvârșesc ce au adus de milenii suferință umanității… Dar viata este o suma de alegeri..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.