Vizualizari : 19,568

La fiecare început de lună mai, yoghinii vin la Herculane. După mai bine de 20 de ani, acest obicei se păstrează neschimbat. Ai putea spune că lucrurile se desfășoară mereu la fel, dar entuziasmul participanților la tabăra spirituală este, de fiecare dată, proaspăt și diferit.

Tabăra yoghină spirituală de vacanță, idee a profesorului de yoga Gregorian Bivolaru, este o modalitate eficientă prin care oamenii reușesc să se încarce cu esențe, de aceea nu ratează nicio ocazie. Elementele de bază sunt: practica intensivă la unison, numărul cât mai mare de participanți, susținerea subtilă.

Majoritatea celor care vin în tabără declară în finalul că se simt revigorați, că au primit un impuls spiritual și sunt plini de încredere și speranță că viața lor se va alinia pe octave superioare de acum înainte.

1 COMENTARIU

  1. Asa este… Primim nu unul, ci multe impulsuri spirituale… este extraordinar de frumos! Dupa participarea la tabara cu toate meditatiile si spiralele etc. ma simt curata subtil, iar aspiratia devine mult mai intensa… Aveam nevoie de tabara aceasta ca de aer… 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.