Sâmbătă 1 octombrie, de la ora 11:15 și duminică 2 octombrie de la ora 00:30 vom transmite un reportaj realizat de Asociația Civică Dreptate, de la Conferința Plenipotențiarilor Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor, în care se discută implementarea tehnologiilor 6G, supranumită și „internetul trupurilor”, ce vizează controlul ființelor umane prin intermediul nanoboților care au fost deja inoculați prin vaccin.

În perioada 26 septembrie – 14 octombrie 2022, România va organiza cea de a 21-a ediție a Conferinței Plenipotențiarilor Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor, eveniment de importanță majoră pentru sectorul tehnologiei informației și comunicațiilor (IT&C) la nivel mondial.

Conferința Plenipotențiară este cel mai important for de decizie al UIT PP-22, este un eveniment major, organizat la fiecare patru ani, în cadrul căruia se reunesc cele 193 de state membre pentru a decide viitorul organizației în ansamblul său, determinând astfel capacitatea sa de a influența dezvoltarea domeniului IT&C la nivel global.

Această conferință are rolul de a adopta politica generală a UIT, planurile, în realitate satanice, strategice și financiare ale organizației pentru următorii patru ani, precum și conducerea UIT a statelor membre din componența următorului Consiliu al UIT și membrii comitetului pentru reglementări radio.

De fapt este o întâlnire care propune următorul pas în implementarea tehnologiei 6G, care este „internetul trupurilor umane”. Daca se consideră că implementarea  tehnologiei 5G implică „internetul mașinilor”, tehnologia 6G este implementată pentru ființele umane și prevede modul în care acestea sunt controlate prin intermediul nanoboților, care deja au fost implementați prin vaccin și prevede controlul total al ființei umane la nivelul creierului și al trupului.

Toate aceste grozăvii monstruoase, fără precedent, se petrec pentru că actualmente oamenii se comportă întocmai ca niște oi bete, hipnotizate în masă de clica satanică a așa-zișilor „iluminați”, ce sunt niște criminali psihopați, sadici, avizi de putere, care în sminteala lor, în fond cretină, consideră că se vor lupta la nesfârșit cu Dumnezeu și urmăresc subjugarea și distrugerea oamenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.