Rolul esenţial pe care îl joacă ghidul spiritual în procesul evoluţiei şi perfecţionării

5
1350
Vizualizari : 17,934

Procesul perfecţionării şi al evoluţiei fiinţei umane este unul foarte complex. La o analiză atentă, vom observa că de fapt nici nu putem să determinăm exact toate coordonatele evoluţiei noastre spirituale, astfel încât să fim siguri că acest demers nu se poticneşte în unele obstacole care rămân neprevăzute la început.

Ghidul spiritual este forma accesibilă prin care noi ne putem raporta la graţia lui Dumnezeu. A confunda persoana ghidului cu graţia care se manifestă în şi prin fiinţa sa este, analogic vorbind, ca şi cum am aprecia calitatea muzicii pe care o ascultăm la un radio numai după marca radioului.

 

5 COMENTARII

    • Am testat si noi pe mai multe browser-e si clipul este functional – audio si video. Posibil sa fie o problema locala de internet.

  1. O conferinta ce ofera repere esentiale in intelegerea si stabilirea unei relatii juste si rodnice, din punct de vedere spiritual, cu ghidul spiritual. Merita cu prisosinta ascultata de cat mai multe ori. Multumesc din suflet lui Mihai Stoian si echipei misa-tv. Felicitari pentru activitatea minunata pe care o desfasurati.

  2. Multumim Advaitananda pentru aceasta Conferinta. A produs prin intelegerea, iubirea si prin lumina pe care ai adus-o, iesirea dintr-un mare impas in care ma aflam in relatia mea cu Ghidul spiritual.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.