Se lansează noi știri mincinoase referitoare la reținerea lui Gregorian Bivolaru

0
504

Mai multe televiziuni au primit ordine clare din partea serviciilor secrete sa lanseze o noua diversiune. Desi ieri si astazi toata presa a relatat ca Gregorian Bivolaru  a fost retinut la Salonul de carte veche Champerret, din nordul Parisului, (sursa fiind presa si politia franceza) astazi ordinul venit este de a schimba acesasta relatare care se pare ca nu convine mafiei implicate in diversiune.  Povestea ce trebuie livrata acum publicului este: Gregorian Bivolaru ar fi fost remarcat mai demult de un vanzator de sex-shop care i-a povestit despre aceasta unui jandarm roman (!) care l-ar fi identificat si filat timp de 10 zile. NU SE INDICA NICIO SURSA PENTRU ACEASTA „INFORMATIE”!

Polția română, pentru unii muma pentru alții ciumă. Cineva vrea sa induca publicului falsa informatie ca mentorul MISA cumpara casete pornografice, nu „o carte de botanica” asa cum a relatat corespondentul Antena3 din Paris la pranz si ca prinderea lui a fost intamplatoare. In realitate totul a fost un plan bine pus la punct in care s-au desfasurat forte uriase iar statul roman a alocat resurse bugetare pe care le apreciem in total la circa 1.000.000 de euro numai in ultimele luni. Din aceste eforturi au facut parte vizita ministrului de interne Petre Toba la Paris intre 20-21 ianuarie 2016, unde s-a intalnit cu Bernard Cazeneuve, ministrul francez de interne si cu zecile de politisti de deplasati special pentru acesta operatiune de cautare. toba la paris

Petre Toba la Paris 2

In acest timp pe Romeo Beja, condamnat la 5 ani pentru tentativa de lovitura de stat a minerilor in 1999, nu-l urmarea absolut nimeni. Nu era nici pe lista most wanted iar cand a intrat in decembrie 2015 in România venind din Austria nu l-a retinut nimeni la granita.  Politia l-a retinut doar dupa ce un judecator de la Curtea de Apel Bucuresti le-a ordonat retinerea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.