Vizualizari : 184

Dacă iubirea profundă constituie baza pe care se poate construi cuplu polar autentic, starea de libertate pe care cei doi iubiți și-o dăruiesc reciproc constituie unul dintre cele mai importante ingrediente de care depinde fericirea respectivei relații.

Libertatea este unul din secretele fundamentale ale relațiilor de cuplu fericite și sănătoase. Asumarea stării de libertate într-un cuplu, mai ales într-un cuplu spiritual, presupune ca ambii iubiți să fie fiecare responsabil pentru propria bunăstare, pentru propriul mod de a aborda calea care-l conduce la desăvârșire. Un astfel de cuplu există pentru că cei doi iubiți au ales să-și împărtășească din preaplinul lor unul altuia, și astfel să parcurgă într-un ritm accelerat fascinanta cale către fericirea deplină și comuniunea profundă cu Dumnezeu Tatăl.

Unde apare provocarea? Să reușim să păstrăm același spirit de libertate și în cazurile în care nu suntem deloc de acord cu acțiunile celorlalți. De exemplu: putem să acceptăm cu ușurință faptul că ființa iubită întârzie repetat? Că are unele opinii spirituale diferite? Sau că refuză să-și asume anumite responsabilități importante vizavi de relația noastră? Viața ne oferă cu generozitate multe ocazii prin care ne ajută să exersăm modul de a acorda celorlalți libertatea de a fi cine sunt.

 

 

 

Puteți viziona toate episoadele acestei emisiuni aici:

https://misatv.ro/category/emisiuni/yoga-ezoterica-bucuria-de-a-trai-mai-mult-fiind-hiperconstienti/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.