Spirala yang® – Naşterea unei clipe

13
2280
Vizualizari : 19,760

Meditaţiile în Spirală Yang® fac parte dintre evenimentele reprezentative organizate de Şcoala românească de yoga MISA®.

În cadrul acestei forme specifice de meditaţie colectivă, toţi cei care participă sunt plasaţi în picioare, alternând un bărbat cu o femeie, reprezentanţi ai fiecărei dintre cele 12 zodii, în şiruri repetate.

Meditaţiile în spirală reprezintă descoperirea profesorului de yoga Gregorian Bivolaru, şi au o multitudine de efecte benefice, măsurabile prin mijloace ştiinţifice chiar la nivel global.

Meditaţia colectivă realizată în Spirală Yang® conduce la apariţia, în fiinţa fiecărui participant, a unor trăiri benefice indescriptibile, care evidenţiază prezenţa vie şi activă – în universul lăuntric al fiecăruia – a influenţelor benefice astrale ale celorlalte 11 constelaţii zodiacale care se întrepătrund în mod armonios cu specificul rezonator al constelaţiei zodiacale native.

Efectele binefăcătoare ale meditaţiilor colective au fost de multe ori dovedite de oameni de ştiinţă din întreaga lume. Cu cât sunt mai mulţi participanţi, cu atât energia pozitivă este mai puternică, vindecându-i emoţional, spiritual şi uneori chiar fizic, atât pe cei care meditează, cât şi pe cei care se află în raza lor de acţiune.

Unul din instrumentele ştiinţifice de determinare a acestor efecte este pus în acţiune de Proiectul Conştiinţei Globale (PCG), o iniţiativă realizată de cercetători din întreaga lume, inclusiv din România.

Aceştia încearcă să demonstreze că minţile umane se pot sincroniza şi pot acţiona coerent şi simultan asupra lumii fizice, determinând modificări şi efecte măsurabile.

Iniţiat la Universitatea Princeton din New Jersey (SUA), proiectul este dezvoltat actualmente în 55 de locaţii de pe Terra, între care una se afla la Cluj.

De fiecare dată, cu ocazia meditaţiilor în spirală, la care participă de fiecare dată mii de persoane, generatorul de numere aleatoare aflat la Cluj înregistrează modificări ce arată clar influenţa benefică a câmpului energetic astfel creat.

Meditaţia colectivă realizată în Spirală Yang® poate conduce, în cazul fiecărui participant, la trăirea directă a unei experienţe spirituale unice, în care fiecare poate să resimtă într-un mod inexprimabil anumite stări elevate de conştiinţă care îi îmbogăţesc în mod considerabil mintea şi sufletul, facilitând în felul acesta comuniunea spirituală gradată şi profundă cu Dumnezeu Tatăl.

„Ideea realizării unor meditaţii în Spirală Yang®, în care fiinţele umane care participă sunt aranjate în mod precis în conformitate cu succesiunea celor 12 constelaţii zodiacale, pentru a beneficia astfel, datorită proceselor complexe de rezonanţă ocultă® care se declanşează atunci, atât de un aflux de energie subtilă yang, care umple aura tainică a fiinţelor participante, cât şi de energiile subtile astrale fundamentale şi benefice ale planetelor sistemului nostru solar şi ale constelaţiilor, mi-a fost revelată la un moment dat, într-o meditaţie yoghină profundă.” (profesor yoga Gregorian Bivolaru)

 

13 COMENTARII

  1. Beautiful movie dear friends, thank you so much.

    I wish to leave a suggestion, it would be very helpful to spread these movies that they would have a possibility to be shared, incorporated into other pages. Most people don’t click links to other websites, but they click a video that can be seen directly in the page that they are.

    I wish to share this video in the Portuguese site, but I can only share the link to the page, if it would be possible in the future to have a share option would be very good 🙂

    Love and blessings 🙂

  2. Ce frumoasa realizare…o spirala ca o imensa familie de furnicute trebaluind spre bunastarea fizica si sufleteasca a tuturor membrilor ei si nu numai – daca ne gandim la aspiratiile inalte sub obladuirea Gratiei Divine! Felicitari realizatorului pentru ideea acestui videoclip emotionant, mi-au dat lacrimile !

  3. Foarte interesanta spirala asta umana. Nu am mai auzit de asa ceva prin alte tari. Poate il propuneti ca brand de tara, in loc de tuica, Dracula, frunze ciopartite sau alte prostii. Macar spirala asta e gratis, nu cere nimeni milioane de euro pe ea si este un simbol mult mai puternic si evident mai bun decat mizeriile propuse/ impuse de cei care ne manipuleaza. Unul dintre putinele lucruri bune care se mai fac in tara asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.