Vizualizari : 519

Ca și în cazul lui Melchisedec, este dificil de fixat o dată precisă referitoare la Michael Scott. În schimb existența sa istorică este de netăgăduit. Prima sa manifestare oficială se situează în anul 1217, la Toledo. Este doctor în științe, dar nu se știe al cărei universități. Nu există nici o informație despre data și locul nașterii sale, și nici despre originea sa. Între 1217 si 1236 dobândește o mare reputație de magician.

Se spunea despre el că degaja o aură atât de puternică încât în prezența sa lucrurile păreau altfel decât erau în mod obișnuit. Era un mare matematician, cunoștea perfect toate limbile din epoca sa, iar în calitate de alchimist era deja în posesia Pietrei Filozofale. Traducerile sale din arabă și ebraică, atât ale lucrărilor lui Aristotel, cât și ale savanților arabi au marcat întreaga gândire din Evul Mediu.

Se spune despre el că este promotorul Renașterii. Interesul său despre timp, capacitatea lui de predicție, cunoștințele considerabile asupra trecutului omenirii, toate acestea ne conduc la concluzia că relația sa cu timpul este foarte diferită de cea a oamenilor obișnuiți.

Legea metodei eficiente, cea mai sigură cale către succes

Al doilea subiect tratat în episodul de față vizează „Taina dezvăluită a Legii oculte a metodei eficiente”. Întotdeauna fiecare călătorie importantă începe cu un prim pas. Legea ocultă a metodei eficiente ne ajută să împărțim în etape călătoria noastră. Aceste etape, ce pot părea modeste datorită ușurinței cu care sunt realizate, au însă un rol esențial, iar parcurgerea lor este cea mai sigură cale de a îndeplini cu succes dezideratul pe care ni l-am propus.

Legea metodei eficiente ne dezvăluie înţelepciunea cea tainică a naturii, asigurându-ne cu anticipaţie că, dacă suntem suficient de atenţi, perseverenţi şi entuziaşti putem atinge orice ţel dumnezeiesc, indiferent de cât de dificil ni s-ar putea părea la început.

 

Puteți viziona toate episoadele acestei emisiuni aici:

https://misatv.ro/category/emisiuni/yoga-bucuria-de-a-trai-mai-mult-si-hiperconstient/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.