Vizualizari : 473

Taina dezvăluită a sistemului milenar Karma Yoga

O inedită paralelă între activitățile de voluntariat și abordarea atentă, perseverentă, entuziastă și metodică

Vrem să trăim viața din plin. Să îi savurăm toate darurile. Să facem o sărbătoare de neuitat din fiecare zi. Am vrea, numai că nu ne e deloc simplu. Cultura lui „a avea” și „a face” ne înglodează pe zi ce trece în planul material. Și, cu toate că suntem în plină eră informațională, în mod real comunicăm din ce în ce mai puțin. Ce avem de făcut? Cât mai multe fapte bune, fiind întotdeauna animați de bunătate și de altruism.

Acțiunile benefice au efecte extraordinare atât în ceea ce privește starea noastră de sănătate, cât și starea noastră psihică. NUmeroase studii au demonstrat că faptele bune pe care le realizăm ne îmbunătățesc sistemul imunitar, fac să crească stima de sine, bucuria de a trăi și generează totodată o stare de fericire durabilă și profundă.

Dacă activitățile de voluntariat realizate într-o manieră altruistă și detașată sunt aducătoare de fericire, stimă de sine, echilibru lăuntric, bucurie de a trăi, fac să crească imnunitatea și îmbunătățesc starea de sănătate trupească, în cazul acțiunilor integrate conform metodologiei milenare karma yoga efectele sunt cu mult mai multe, printre ele numărându-se și cele cu un caracter profund spiritual chiar îndumnezeitor.

STĂPÂNII OCULȚI AI TIMPULUI (5) – LEONARDO DA VINCI

Leonardo da Vinci – călător în timp? Este o temă clasică în literatura științifico-fantastică, fiind deja abordată în peste 20 de nuvele și romane. Sâmburele de adevăr de la care pornesc toate aceste scrieri  SF  este capacitatea cu totul ieșită din comun de a prezice viitorul, cu care Leonardo era în mod natural înzestrat.

Și cum niciodată nu iese fum fără să existe măcar un pic de foc, ipoteza că Leonardo da Vinci ar fi fost într-adevăr un călător în timp este foarte posibil să fie adevărată, ea fiind validată de numeroase date și fapte concrete ce au fost descoperite în jurnalele și notele genialului și ilustrului florentin.

 

Puteți viziona toate episoadele acestei emisiuni aici:

https://misatv.ro/category/emisiuni/yoga-ezoterica-bucuria-de-a-trai-mai-mult-fiind-hiperconstienti/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.