Vizualizari : 617

Ruggiero Boscovici este și el unul dintre principalii candidați la titlul de Stăpân ocult al timpului sau poate mai precis la cel de călător din viitor. Teoriile și enunțurile marelui savant au depășit cu mult nu doar timpul său, ci și pe al nostru. În cartea sa „Teoria filosofiei naturale”, Boscovici evocă succesiv universurile de dincolo de sistemul nostru spațio–temporal, călătoria în timp, trecerea prin zid și universul în care sistemul nostru solar este doar un atom.

Cu aproape 3 secole înainte vorbește despre relativitate, despre statistică, enunță teoria cuantelor a lui Max Plank și mai face și alte afirmații pe care știința actuală încă nu e capabilă să le explice, cum ar fi bilocația sau existența unui timp ce este în afara timpului nostru.

Dacă vrei să afli mai multe despre acest excepțional savant, care nu era doar că era un matematician și fizician de geniu ci și un foarte bun chimist, un poet talentat, un extraordinar arheolog și un arhitect și constructor extrem de priceput, urmărește acest episod al emisiunii speciale Yoga Ezoterică – Bucuria imensă de a trăi mult mai mult, fiind hiperconstienți.

 

Puteți viziona toate episoadele acestei emisiuni aici:

https://misatv.ro/category/emisiuni/yoga-ezoterica-bucuria-de-a-trai-mai-mult-fiind-hiperconstienti/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.