Astrologie și Știința Sufletului

Vizualizari : 31,700

„Sub zodia astrelor” este o emisiune despre astrologie, prezentată de Zoltan Bartha, preşedintele Centrului de Cercetări şi Aplicaţii Astrologice HELIOS din Cluj, practicant activ al acestui domeniu de circa 20 de ani.

Emisiunea îşi propune să abordeze astrologia într-un mod accesibil, dar în aşa fel încât să atingă cât mai multe elemente ezoterice, pentru a pătrunde cât mai adânc tainele acestei ştiinţe străvechi.

Întrebările la care veţi găsi răspuns pe parcursul episoadelor se referă la relaţii, înţelegerea calităţilor şi defectelor, ascendent, încercări profesionale, predicţii, diverse evenimente speciale care apar la nivel mondial, astrologie karmică.

Astrologie și cunoaștere de sine

Primul episod prezintă zodiile sub aspectul apartenenţei lor la diferite elemente: pământ, apă, foc, aer. Maniera în care Zoltan Bartha înţelege să explice caracteristicile generale ale fiecărei zodii este una umoristică şi plină de miez. Pentru a le descrie cât mai bine, el le arată în ipostaza în care se roagă, fiecare în felul ei:

Berbec: „Doamne, Te rog să-mi dai răbdare, căci am mare nevoie de ea. Dar să mi-o dai acum!”

Taur: „Doamne, Te rog, ajută-mă să învăţ să accept schimbarea în viaţa mea. Dar nu chiar acum…”

Gemeni: „Doamne, am o mică întrebare pentru tine – dacă ai timp, bineînţeles. Cine eşti? Ce eşti tu mai cu exactitate? Unde te afli? Câţi sunteţi acolo?”

Rac: „Doamne, pentru mine eşti ca un Tată. Vreau să mă pot baza pe Tine, să-mi dai siguranţă, mai ales în momentele grele, când mama este atât de departe de mine.”

…şi aşa mai departe. În a doua parte, aflaţi elemente importante în astrologie despre fazele lunii: ce acţiuni este bine să realizăm atunci când luna este în creştere sau în descreştere şi de ce. Când luna este în descreştere, este potrivit să ne ocupăm de procesele de detoxifiere şi purificare. În faza de creştere, este o perioadă excelentă pentru asocieri, colaborări de orice fel.

În acest episod, Zoltan Bartha explică şi caracteristicile speciale ale lunii pline, precum şi de ce nu este recomandat să facem dragoste în acest moment.

În episodul 2 veţi afla informaţii despre ascendent şi influenţele planetare.

15 COMENTARII

  1. Felicitari ! Prin aceasta frumoasa si inspirata actiune spirituala, multe informatii valoroase reusesc sa devina accesibile celor care cauta noi intelesuri ale verbului „a fi”.

    Apreciez in mod deosebit spiritul de sinteza, umorul si profesionalismul prezentarii si, cu „nerabdarea” proverbiala a unei zodii de foc, astept urmatoarele emisiuni. Succes deplin !

  2. E minunata initiativa de a aduce aproape de sufletele noastre astrologia, prin aceste explicatii simple si pline de miez! Mi-a placut foarte mult aceasta emisiune si modul in care este realizata si o astept cu nerabdare pe urmatoarea! Felicitari si mult succes!!

  3. Felicitari pentru abordarea inteligibila, pe intelesul tuturor, corelata inteligent cu informatii esoterice. Inca o modalitae de a apropria fiintele de spiritualitatea autentica. Mult succes!

  4. Excelenta emisiunea despre zodiac. Am aflat foarte multe lucruri pe care nu le stiam. Deaseamenea sunt incantat si de calitatea emisiunii.
    Va urez succes in continuare si multumesc din suflet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.