Vizualizari : 13,434

Realizator: Zoltan Bartha, preşedintele Centrului de Cercetări şi Aplicaţii Astrologice “Helios”.

Anul 2017 ne oferă un hiatus solar care conduce efectiv energiile astrale către inima noastră și face să ne putem încărca într-un anumit fel cu vibrația lor cea mai fină, cea mai înaltă.

Anul 2017, din punct de vedere astrologic, reprezintă un an al înțelegerilor spirituale. Unii astrologi și clarvăzători fac referire la o nouă viziune despre învățătură și învățători spirituali.

Oamenii, din ce în ce mai mult, doresc să găsească un învățător, un ghid, doresc să afle informații din surse directe, s-au săturat de speculații și păreri gratuite și doresc viziunea unor persoane competente, care realmente are o experiență directă, o experiență practică.

Toate conjuncturile care se formează în acest moment al hiatusului solar conferă un simț al măsurii, o moderație, un echilibru între interior și exterior. Soarele în sextil cu Luna este într-o poziție de șansă, care simbolizează marile oportunități.

Este ca un moment de tip Fortuna, de noroc în care atragem energiile benefice, de susținere ale universului, dar care în același timp ne conferă și un simț al măsurii, șansa pentru fiecare ființă să-și găsească calea de mijloc.

Luna în trigon cu Neptun este o excepțională șansă pentru toate acele ființe umane care vor să exteriorizeze ceea ce simt, care vor să transpună în lumea fizică anumite emoții, este un aspect creativ foarte favorabil artiștilor, poeților, arhitecților, o poziție excepțională pentru toți aceia care vor să-și înfrumusețeze viața și relațiile.

Mai multe informații despre acest moment astrologic special, cum vă puteți pregăti și la ce anume este bine să fiți atenți în zilele următoare, aflați urmărind emisiunea.

De asemenea, dacă nu sunteți prezenți la Costinești, pentru a participa la spirala yang care va avea loc cu ocazia hiatusului, vă invităm să realizați meditația LIVE pe MISA Senzațional TV, duminică, 27 august 2017, între orele 11:00 – 13:08.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.