Vizualizari : 13,720

 

Realizator: Zoltan Bartha, preşedintele Centrului de Cercetări şi Aplicaţii Astrologice “Helios”.

În astrologie, planeta Saturn este cunoscută și ca ”marele malefic”, dar noi o vom considera ca ”marele teribil”. Această planetă vine în viața noastră cu foarte multe informații legate de trecutul și destinul nostru și mai ales de cele mai importante responsabilități pe care trebuie să le împlinim.

În funcție de zodia în care se află Saturn în astrograma noastră natală, de modul acestei zodii, putem afla informații importante despre lecțiile vieții, despre ce fel de karmă avem. Astfel, zodiile cardinale (Berbec, Balanță, Rac, Capricorn), se confruntă cu o karmă de violență sau de agresivitate. Zodiile mutabile (Fecioară, Pești, Gemeni, Săgetător), au o karmă de ignoranță, iar zodiile fixe (Leu, Vărsător, Scorpion, Taur), o karmă de atașament sau posesivitate.

Ce înseamnă toate acestea și cum se alchimizează în ființă efectele acestor tipuri de karma, aflați urmărind acest episod al emisiunii Sub zodia astrelor.

4 COMENTARII

 1. Buna ziua.
  Nu merge partea video de la ep. 17 in sus, din seria Sub zodia astrelor. Chiar apare iconița cu semnul sonor tăiat.
  Menționez ca am mai ascultat pe acest site, deci sigur a mers.
  De altfel, paginile respective se încarcă lent și greu, ceea ce înainte sau la celelalte nu se petrece.
  Mulțumesc.

  • Am verificat video-ul mentionat si este functional. Este posibil sa fi accesat site-ul pe link-ul https.

 2. In totalitate se rezolva in fiinta mea pe loc si definitiv cate ceva, dupa ce audiez cate o noua inregistrare din pagina aceasta. De fiecare data ceea ce se spune aici, este cheia cu care solutionez exact ceea ce se spune ca se poate rezolva, anumite rezonante nefaste pe care inca nu le-am armonizat sau transcens in totalitate. Lipsea mereu ultima picatura care sa umple paharul si sa permanentizeze ceea ce se necesita a fi transformat, alchimizat in fiinta mea. Sunt extrem de recunoscatoare pentru fiecare „picatura” divin inspirata, ce o primesc pe aceasta cale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.