Vizualizari : 16,784

Realizator: Zoltan Bartha, preşedintele Centrului de Cercetări şi Aplicaţii Astrologice “Helios”.

Se poate spune despre momentul hiatusului anual că el reprezintă proiecția numărului de aur pe cerul zodiacal. Este un moment foarte special, am putea spune că este un moment de translație către nivelele superioare de conștiință, cu condiția să ne raportăm la Dumnezeu.

Hiatusul solar  reprezintă culminația momentului declanșat de energia începutului odată cu echinocțiul de primăvară. Este un moment al bilanțului interior, în care este bine să luăm cele mai importante decizii. Este un moment în care mintea basculează în inimă.

Aspectul astrologic cel mai important al acestui hiatus este o piramidă de pământ, care se realizează între Soare, Uranus și Saturn, care ne ajută să înțelegem ce ne dorim cu adevărat. Este ca un fel de clarificare a nevoilor noastre fundamentale.

Soarele formează un sextil cu Jupiter, precum și o opoziție cu Luna. Este un an de sedimentare, în care ne înțelegem mai bine acțiunile. Sunt foarte puține aspectele tensionante, de tip cuadratură sau opoziție.

Noul an astrologic este și un an de tip impulsionare spirituală care favorizează experiența libertății. Aspectele Lunii favorizează abandonul în fața Voinței lui Dumnezeu, ne permite să ne desprindem de tot ceea ce este inutil.

Aceste hiatus își va face ”efectul” dacă ne deschidem în totalitate față de Dumnezeu.

5 COMENTARII

  1. Mulțumim! Frumoasa și sintetică prezentarea….Regăsesc in ce ne transmiți acea putere unificatoare care ne apropie de Esenta sufletelor noastre, tăcută, modesta, stabila, rezistenta…asemeni Pământului de sub tălpi. Am remarcat legătură Inefabil-Impecabil….data de opoziția Soare in Fecioara, Luna in Pești…in contextul Piramidei de Pământ…care ne ajuta sa fim mai recunoscători și responsabili pentru tot ceea ce primim!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.