Vizualizari : 5,414

Realizator: Zoltan Bartha, preşedintele Centrului de Cercetări şi Aplicaţii Astrologice “Helios”.

Mișcarea retrogradă simbolizează revenirea asupra a ceva sau reactualizarea a ceva din trecutul nostru, fie din această viață, fie din viețile anterioare.

Din punct de vedere al astrogramei noastre, planetele retrograde simbolizează anumite avertismente. Unii astrologi le consideră nefavorabile, alții spun că ele sunt o punte de legătură cu trecutul, că sunt reale calități sau defecte pe care le moștenim din vieți anterioare.

Din perspectiva astrologiei inițiatice, planetele retrograde simbolizează un rezervor deschis de energie karmică, mai exact o punte de legătură activă între viața actuală și anumite experiențe din viețile anterioare care nu au fost finalizate, sau anumite evenimente în care am rămas cu o frustrare sau o nemulțumire, urmând să completăm această experiență în viața actuală.

Ce este mișcarea retrogradă și ce simbolizează ea, pentru fiecare planetă? Cum influențează acestea evenimentele la nivel planetar și cum ne influențează tema natală? Cum le putem utiliza în diverse momente?

De asemenea, cum să alegem momente importante pentru a realiza diferite acțiuni, de la cele materiale până la cele spirituale? Ce rol au planetele retrograde în luarea unei decizii?

Despre toate acestea și multe altele în episodul 21 al emisiunii Sub zodia astrelor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.