Vizualizari : 7,844

Realizator: Zoltan Bartha, preşedintele Centrului de Cercetări şi Aplicaţii Astrologice “Helios”.

Cu ocazia acestui moment de hiatus, Soarele primește o gamă foarte complexă de conjuncturi planetare, declanșând foarte multe energii dinamice care fac posibile transfomări excepționale până la nivel individual.

Pentru început, două conjuncții, cu Venus și cu Marte, formează în esență o „pereche” energetică ce dă capacitatea de a lupta într-un mod armonios. Este vorba despre a lupta doar până într-un punct, după care este bine să ne abandonăm și să urmărim să simțim prezența misterioasă a lui Dumnezeu. Combinație între frumusețe și luptă, atât interioare cât și exterioare, acest aspect reprezintă o conștientizare a faptului că adevăratele bătălii se dau în interiorul nostru, nu în exterior.

Este un moment în care este bine să avem curajul de a lua decizii inspirate de sufletul nostru, un act de eroism interior în care hotărâm să fim noi înșine.

O cuadratură cu Jupiter, două trigoane cu Saturn și Uranus, precum și alte aspecte interesante veți afla urmărind până la capăt acest episod al emisiunii Sub zodia astrelor.

 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.