Vizualizari : 2,141

Realizator: Zoltan Bartha, preşedintele Centrului de Cercetări şi Aplicaţii Astrologice “Helios”.

Per ansamblu, prinvind mai ales din punct de vedere astrologic, este vorba despre o serie de interaspecte planetare, chiar stelare, ce facilitează într-un mod unic pentru înreaga umanitate o șansă de a face un salt, de a se transforma într-un mod accelerat.

Această accelerare de care avem parte necesită, desigur, și anumite evenimente mai puțin confortabile, sau evenimente bulversante cu care nu suntem de acord, sau evenimente care dau peste cap programul nostru, pricipiile noastre sau viziunile noastre.

Toate acestea au drept mesaj principal, pornind de la echinocțiul de primăvară din anul 2020, să privim destinul nostru și să ni-l asumăm cu toată responsabilitatea.

Această etapă în care se află acum umanitatea este o etapă care permite, într-un timp foarte scurt, să avem acces la revelații, la diverse realizări spirituale inedite. Ceea ce poate în mod normal ar fi durat multe decenii acum se condensează, se concentrează într-un interval de aproximativ 5-7 ani.

Aspectele inedite care apar în momente cheie au rolul de a arăta sau de a revela mici chei sau secrete pe care, dacă umanitatea le învață, sau noi, la nivel individual însușim toate acestea, putem beneficia de un extraordinar elan, de o extraordinară protecție, impulsionare și șansă spirituală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.