Vizualizari : 1,661

Realizator: Zoltan Bartha, preşedintele Centrului de Cercetări şi Aplicaţii Astrologice “Helios”.

Acest episod este o incursiune în spatele cortinei practicii astrologiei. Care este instrumentarul unui practician, ce folosește el pentru a deduce multiplele informații dintr-o anume astrogramă, cum aranjează planetele, care este regula de deducție etc.

Există unele mici secrete care stau la baza analizei astrologice, care ne arată care este logica din spatele acelor deducții. Instrumentarul astrologiei, definit încă din  Antichitate, este un amalgam format din planete, zodii și case. Întreaga astrologie se bazează pe interpretarea planetelor în semne, case și în conjuncturile pe care acestea le formează.

Odată cu dezvoltarea astronomiei și a matematicii astrologice, s-au dezvoltat sistemele de domificare sau casele, s-a descoperit că există un ascendent și astfel acestea au primit diverse funcții. Astrologia se aseamănă cu o piesă de teatru. Scena – fundalul – este cerul, cu semnele zodiacale. Actorii sunt planetele, fiecare jucându-și rolul în diverse corelații, ei între ei, dar și în corespondență cu casa în care se află.

Care sunt limbajele cu care comunică și cum s-a dezvoltat astrologia din cele mai vechi timpuri până în prezent? Cum ne poate ajuta astrologia să creștem spiritual și cum ne poate ghida pe Calea spirituală?

Acest episod conține informații revoluționare pentru practicanții de astrologie, care au ocazia să descopere o astrologie a viitorului, o astrologie spirituală.

Mai multe despre această revoluție astrologică aflați urmărind episodul 27 din Sub zodia astrelor.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.