Vizualizari : 2,529

Realizator: Zoltan Bartha, preşedintele Centrului de Cercetări şi Aplicaţii Astrologice „Helios”.

Acest punct reprezintă în astrologie eficiența și succesul, însă cei din vechime îl considerau mai degrabă ca fiind punctul care vindecă, care aduce binele, care exorcizează, care face ordine în viața noastră și creează echilibrul dintre material și spiritual.

Punctul norocului face parte din categoria „punctelor invizibile”, cum sunt nodul lunar nord, nodul lunar sud, ascendentul, descendentul, mijlocul cerului si fundul cerului, fiind o încununare a lor.

Ptolemeu spunea ca Luna este pentru Soare exact ceea ce este punctul norocului pentru ascendent. Dacă ascendentul simbolizează trăsăturile fizice, comportamentul, mimica, gesticulația, punctul norocului arată atitudinea cu care facem toate acestea.

Această conxiune cu sufletul nostru pe care o aduce punctul norocului face ca astrele să se „alinieze” pur și simplu în fața noastră. Punctul norocului simbolizează o cheie pentru a fi fericiți.

Cum se calculează punctul norocului și multe alte elemente despre acesta aflați urmărind episodul 29 din Sub zodia astrelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.