Vizualizari : 2,986

Realizator: Zoltan Bartha, preşedintele Centrului de Cercetări şi Aplicaţii Astrologice „Helios”.

Anul 2022 este un moment tainic de finalizare, de salt pe un alt nivel. O să se încheie pandemia? Nu neapărat, diversele nunanțe vor continua până la limita la care umanitatea va suporta asta, însă nu va mai suporta mult.

Ceea se ce produce este precum energia vulcanului: magma se adună și, când se creează o presiune adecvată, vulcanul va exploda. Această magmă s-a acumulat în mai multe locuri de pe planetă formând o mai multe puncte de așa-zisă „revoltă mondială”. Nu trebuie înțeleasă sub forma unei revolte agresive, fizice. Această stare de revoltare împotriva sistemului corupt care există la nivel mondial este de fapt începutul unității globale. Anul 2022 nu este finalul restricțiilor pandemice, este începutul unui nou ciclu spiritual cu totul extraordinar al umanității. Va fi foarte vizibil.

Este începutul unei revoluții spirituale globale. În privința principalelor aspecte astrologice ale anului 2022 – sunt 3 aspecte marcante, foarte valoroase:

  • Conjuncția dintre Jupiter și Neptun – care aduce pace, echilibru, armonie, vindecare, restructurare, renaștere.
  • Sextilul dintre Jupiter și Pluto – care are drept simbol șansa unei transformări conștiente a umanității. Din această majoritate se va forma masa critică de ființe umane care apoi vor crea un val de trezire la nivel global.
  • Cuadratura dintre Saturn și Uranus – care va aduce la lumină partea întunecată; foarte multe ființe umane vor înțelege că au fost înșelate, manipulate; permite confruntarea și luarea unei atitudini și va conduce la o trezire masivă; poate conduce la o revoluție științifică, dar și la o deconspirare a unor manipulări de natură științifică.

Urmăriți și alte emisiuni din ciclul Sub zodia astrelor aici.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.