Vizualizari : 1,833

Realizator: Zoltan Bartha, preşedintele Centrului de Cercetări şi Aplicaţii Astrologice „Helios”.

Începând cu acest episod, vom demara un nou proiect în care vom vorbi despre planetele sistemului nostru solar, atât din punct de vedere astronomic, cât mai ales astrologic, pentru a înțelege cât mai bine semnificația, simbolismul și efectele acestor planete în destinul nostru.

Într-o primă etapă vom vorbi despre „Regina Astrologiei” – Luna, satelitul planetei noastre. O vom prezenta mai întâi din punct de vedere astronomic, apoi vom trece la aspectele astrologice, care arată rolul ei foarte important în harta natală.

Unii astrologi spun că am putea extrage o informație fundamentală despre sufletul unui om doar din analiza Lunii. Pe de altă parte, poziția Lunii simbolizează calea prin care noi accesăm trecutul nostru.

Care sunt micile mari secrete ale Lunii ca moștenire karmică? Cum putem deduce din poziția Lunii care sunt acele atribute sufletești care sunt menite spre a fi utilizate în această viață?

În acest episod vom aprofunda care este semnificația ultimei planete dinaintea Lunii, ce înseamnă interpretarea karmică a Lunii din perspectiva planetei dinaintea Lunii.

Luna ia energia acelei planete și o aduce la suprafață – ca un fel de mesager invizibil ce face ca unele înzestrări care au fost cunoscute cândva să fie din nou accesibile. Vorbim despre anumiți talanți, capacități care sunt în corelație cu menirea noastră spirituală.

Urmăriți și alte emisiuni din ciclul Sub zodia astrelor aici.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.