Vizualizari : 856

Realizator: Zoltan Bartha, preşedintele Centrului de Cercetări şi Aplicaţii Astrologice „Helios”.

În această emisiune intrăm în detalii cu privire la simbolismul Lunii în fiecare semn zodiacal. Vom vedea în ce zodii Luna are demnitate sau debilitate – adică este sau nu bine-primită.

Luna influențează destinul nostru atât la nivel microcosmic, cât și la nivel macrocosmic sau planetar. Fiecare semn zodiacal încarcă sau modulează frecvențele lunare ca și cum ar fi programe distincte. Luna are un rol protector asupra întregului ecosistem planetar. Luna influențează structura noastră emoțională, tiparele noastre, obiceiurile pe care le formăm.

Astfel, dacă Luna se află într-o anumită poziție zodiacală va crea un anumit program distinct, care va determina un anumit gen de obiceiuri, un anumit gen de compotamente sau anumite tipare care se manifestă sub forma personalității noastre, a reacției noastre la mediu și așa mai departe. Este important să cunoaștem faptul că aceste 12 programe zodiacale sunt în corespondență și cu anumite mecanisme de autoapărare.

Urmăriți în acest episod ce semnificații sunt implicate de pozițiile Lunii în fiecare semn zodiacal, de la Berbec până la Fecioară, urmând să continuăm descrierea acestor efecte în episodul următor.

Urmăriți și alte emisiuni din ciclul Sub zodia astrelor aici.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.