Vizualizari : 23,123

Dacă îţi ştii descendentul, înţelegi totul despre relaţiile tale

Ascendentul este corelat cu relaţia cu noi înşine, modul în care relaţionăm cu propria fiinţă, cu propriul suflet.

Descendentul, aflat la 180 grade faţă de ascendent, reprezintă cine este alături de noi în evoluţia noastră. Reprezintă strunctura noastră relaţională. Modul în care ne construim relaţia de cuplu şi, în general, orice relaţie.

Răspunde la întrebări ca: „Alături de cine evoluez?” „Care este rostul unei relaţii de cuplu, de ce se atrag două persoane?” Fiecare experienţă relaţională este o cărămidă în evoluţia noastră, ne ajută să ne descoperim cu adevărat pe noi înşine.

În astrologie, descendentul arată ce trebuie să facem pentru a avea relaţii de succes. O relaţie nu este statică, nu este ca o reţetă care funcţionează, este o fiinţă vie care evoluează odată cu sufletul nostru.

Fiecare relaţie ne completează, ne ajută să ne descoperim menirea, calităţile. Fiecare fiinţă cu care relaţionăm joacă rol de completare în destinul nostru.

Taina relaţiilor de cuplu mai aproape de a fi dezvăluită

O relaţie de cuplu vine ca urmare a chemării sufletului nostru şi trebuie să fie asumată. Prin modul nostru de a fi, atragem un suflet cu care să relaţionăm.

Descendentul arată ce avem de corectat, cum să ne îndreptăm prejudecăţile relaţionale pentru a avea relaţii de succes. Fiecare descendent vine cu un îndem către evoluţie.

Află ce înseamnă descendentul tău într-o zodie de pământ, apă, foc aer sau eter (la graniţa dintre două zodii). Care sunt avantajele şi dificultăţile poziţiei descendentului tău.

O emisiune prezentată de astrolog Zoltan Bartha, fondatorul si presedintele Centrului de Cercetări şi Aplicaţii Astrologice Helios.

7 COMENTARII

 1. …Multumesc din tot sufletul pt ceea ce ne oferiti…am reusit prin aceasta expunere a ascendentului si descendentului sa imi inteleg unele manifestari interioare (ce urmaream de mult sa le inteleg mecanismul,dar nu reuseam),sa inteleg si sa ma iubesc mai mult…sa am mai multa incredere in mine,ma simt un suflet minunat…inconjurat de suflete de lumina… si am reusit chiar sa nu ma mai judec…Astept cu nerabdare cursurile de astrologie,mult succes deplin , Zoli !

 2. Expunerea a fost foarte clară, a prezentat aspectele pe înțelesul tuturor, a punctat elementele practice care se pot folosi imediat în viața de zi cu zi, exprimarea a fost plină de iubire și considerație pentru ascultători, au fost accentuate și punctate elementele cheie astfel încât după audierea filmului cred că oricine are o reprezentare foarte bună a ideilor.

  Felicitări !

  Sunt și eu încântat că s-a început o expunere a ABC-ului astrologiei, deoarece astfel tot mai mulți oameni vor putea folosi și singuri, la modul profund, acest instrument (astrologia).

  Mulțumim !

  (Așteptăm continuarea, MC, FC, Casele 🙂 )

 3. Da, este minunata prezentarea Descendentului, ca si episodul dedicat Ascendentului, de altfel. Cum ziceam si data trecuta, este foarte util ceea ce faceti. Altfel de abordare a unor notiuni de baza in astrologie, care se cred stiute. Cu siguranta este util chiar si celor care cocheteaza de ceva vreme cu Astrologia si au impresia ca stapanesc bine cele doua axe ( ASC/DES; MC/FC). Felicitari si mi-ar placea sa continuati. Multumesc!

 4. Foarte frumos!!! Foarte frumos!!! Foarte frumos!!! Si foarte, foarte, foarte util!!!!!!!!!!!!!!!!
  Felicitari, Zoltan!!!!! Prezentarile tale sunt pline de suflet si de intelepciune!!! Multumesc mult!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.