Vizualizari : 17,289

Mijlocul cerului reprezintă destinul
Mijlocul Cerului este acel punct matematic care, în momentul naşterii, se afla exact deasupra capului nostru.
Din punct de vedere spiritual, el reprezintă cele mai înalte aspiraţii, fiind în legătură cu menirea şi destinul nostru. Tocmai din această cauză, Semnul Zodiacal ce se află în acest sector va avea un rol foarte important în evoluţia noastră.

Semnificaţia materială:
Analizând aspiraţiile predominante ale oamenilor din această epocă, putem observa foarte uşor că dorinţa de bunăstare materială, profesiunea, casa, maşina au un rol prioritar în viaţa acestora. Din această cauză, Mijlocul Cerului simbolizează integrarea socială şi interesele profesionale, ajutându-ne să găsim modalităţi prin care putem să ne împlinim aceste aspiraţii. Planul profesional se studiază în paralel cu semnificaţia casei a X-a şi cu planetele care se află în aceste sectoare.

Semnificaţia spirituală:
În momentul în care aspiraţiile noastre depăşesc obsesia unui trai bun şi a unui statut social bine definit şi apar interesele spirituale, Mijlocul Cerului ne va revela exact modalitatea prin care vom reuşi să împlinim aceste aspiraţii.

Informaţii despre menirea spirituală
Ca proiecţie matematică, fiind în legătură cu creştetul capului (care este sediul spiritual al fiinţei noastre), Mijlocul Cerului ne arată direcţia spre care trebuie se ne orientăm aspiraţiile şi modul în care trebuie să abordăm practica noastră spirituală, precum şi rezultatele pe care trebuie să le vizăm. În conformitate cu planeta guvernatoare a semnului în care se află, putem obţine un răspuns foarte important în legătură cu menirea noastră spirituală.

Text de Zoltan Bartha, publicat pe yogaesoteric.net.

3 COMENTARII

  1. Multumim din sufletele! A venit ca o sincronicitate, ca un raspuns al intrebarilor pe care ni le puneam despre menirea noastra spirituala. Este cert faptul ca informatiile aflate ne vor ajuta si ca ne-au intarit determinarea pe aceasta minunata Cale catre Dumnezeu Tatal!
    Un an Fericit plin de Gratie!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.