Continuăm tema ”Mijlocul Cerului” începută în episodul 7.
Ce este Mijlocul Cerului?
Mijlocul Cerului este punctul matematic cel mai elevat al astrogramei, este acel sector din viața noastră care în momentul naşterii se afla exact deasupra creștetului.
Reprezintă destinul spiritual
Din punct de vedere spiritual, el reprezintă cele mai înalte aspiraţii, fiind în legătură cu menirea şi destinul nostru. Tocmai din această cauză, Semnul Zodiacal ce se află în acest sector va avea un rol de filtru în destinul nostru, ca și cum prin energia mijlocului cerului, prin semnul zodiacal care se află deasupra creștetului, în momentul nașterii, se produce un fel de filtrare a energiilor divine.
Ne ajută să ne alegem tehnicile spirituale cele mai eficiente
Mijlocul cerului ne oferă detalii despre cum să abordăm practica spirituală, despre tehnicile spirituale pe care le putem alege din multitudinea de posibilități care ne sunt oferite (mai ales la cursurile școlii de yoga MISA).
Ce spun planetele şi elementele
În prezentare se face în primul rând o abordare în funcție de cele 5 elemente, care vin cu o anumită particularitate a practicii spirituale sau a efortului pe care trebuie să-l depunem. În al doilea rând vor fi abordate particularitățile determinate de cele 7 planete tradiționale.
Cum să avem rezultate în practica spirituală
Corelarea inteligentă a acestor afinități ne permite să avem o continuitate a practicii spirituale, să existe rezultate, să existe eficiență și mai ales o forță launtrică ce permite depășirea cu succes a diverselor teste spirituale.
[…] prezentării din episodul 8, despre Mijlocul Cerului Mijlocul Cerului este punctul culminant al astrogramei, locul care, în […]
Multumesc din suflet pentru acest dar divin. In cadrul elementelor, pamant, apa, etc, ai precizat la fiecare element ce este bine sa evite cu exceptia elementului aer. Intuiesc ca pentru aer este bine sa se evite superficialitatea si poate ai altceva ……?
Da, asa este, in cazul aerului trebuie sa ne ”aerisim” sa evitam contractiile, rigiditatea dar si superficialitatea si imprastierea
Un frumos Dar acum, de Sarbatori. Multumesc!
Sarbatori divine!
Multumim .
Ura! In sfarsit-CONTIUNAREA:) Multumim!