Vizualizari : 0

Tabăra internațională de revelare a Sinelui-Esență (ATMAN) se va desfășura în perioada 29 decembrie 2020 – 4 ianuarie 2021, ONLINE.

Înscrierea se va face conform etapelor de mai jos.

Atenție, procedura este valabilă pentru cursanții Școlii de yoga ezoterică integrală din România. Cursanții și instructorii școlilor din străinătate (inclusiv cursanții români care sunt înscriși la aceste școli) vor urma procedura comunicată pe site-ul Federației ATMAN, pe care o găsiți aici.

1). Pentru înscriere se va achita o contribuție de participare de 160 ron, care va fi achitată astfel:

a. La centrele administrative Pipera 1 și Obor, în perioada 14-23 decembrie 2020, după următorul program: de luni până vineri, între orele 17:30-20:00, sâmbătă-duminică, între orele 14.00-16:00.

b. La Bibliotecă, în perioada 14-23 decembrie 2020, după următorul program: luni: 12:00-17:50, marți-miercuri-joi: 12:00-19:00, vineri: 12:00-18:00.

c. Pentru provincie, prin instructori, în perioada 12-23 decembrie 2020.

d. În contul RO05 CECE B207 43RO N055 2407, deschis la CEC Bank, Agenția Latină, beneficiar AMN, CIF 9347616, cu sediul în București, sector 2, str. Oteșani nr. 16. Contribuția poate fi achitată prin orice modalitate accesibilă, mandat poștal sau electronic, virament bancar sau la ghișeele CEC, menționând „contribuție participare”. Contribuția poate fi achitată și pentru alte persoane, cu respectarea celorlalți pași pentru înscriere. Cei care optează pentru achitarea prin casieriile CEC Bank sunt rugați să se prezinte la ghișeu cu formularul de înscriere, în format electronic sau printat, pentru validarea operațiunii.

Cuantumul contribuției de participare este unic. Cei care se vor înscrie după ce tabăra a început vor achita aceeași contribuție și vor avea acces doar la activitățile din zilele rămase.

2). Se va trimite un e-mail la adresa revelare2020online@gmail.com, care să conțină:

a. Numele și prenumele, grupa de curs și orașul în care participantul este înscris la curs.

b. Formularul de înscriere completat și semnat (foto sau scan). Formularul poate fi downloadat de aici.

c. Dovada achitării contribuției, cu numele vizibil (poză, scan etc.)

d. Fiecare persoană înscrisă va primi pe e-mail (pe adresa de e-mail de pe care s-a înscris) un link de acces împreună cu instrucțiunile corespunzătoare. Linkul este personal și netransmisibil.

ALTE PRECIZĂRI:

  • Programul detaliat al taberei va fi disponibil doar pe site-ul https://misatv.ro/ și doar persoanelor care s-au înscris în tabără.
  • Persoanele care au primit gratuitate se vor înscrie în tabără trimițând prin e-mail la adresa revelare2020online@gmail.com formularul de înscriere completat și semnat, precum și numele, anul de curs și orașul (conform punctului 2 de mai sus, subpunctele a și b).
  • Cei care nu au mai fost admiși în anii precedenți pentru a participa în această tabără nu vor fi acceptați nici anul acesta. Precizăm aceasta pentru ca aceste persoane să nu solicite o nouă înscriere.
  • Instructorii vor beneficia de gratuitate la contribuția de participare în tabără și se vor putea înscrie folosind adresa de mail mountainriver7@gmail.com.
  • Lectorii de ayurveda nu au gratuitate la contribuția de participare în această tabără, dar se vor putea înscrie folosind adresa de email mountainriver7@gmail.com, urmând pașii menționați la punctul 2.

Vă aşteptăm cu drag!

În cadrul acestei tabere, care va beneficia de susținerea spirituală telepatică a profesorului de yoga Gregorian Bivolaru, va fi oferită și exemplificată, din perspectiva supramentalului, metoda fundamentală în 14 etape de revelare a Sinelui-esență (ATMAN) prin introspecție meditativă, împreună cu alte aspecte inițiatice deosebit de importante.

„Ansamblul unic de informații și aspecte practice secrete care va fi oferit în cadrul acestei tabere spirituale este menit să constituie fundamentul ezoteric al accederii directe, pe o cale extraordinar de rapidă și de eficientă (dar totodată ușor accesibilă) la realitatea esențială a Sinelui suprem și nemuritor, Atman. Astfel, așa cum vă veți putea convinge participând la această manifestare spirituală de excepție, revelarea Sinelui, deși este privită în general ca fiind un obiectiv greu de atins și rezervat doar yoghinilor foarte avansați, este pe deplin accesibilă pe baza unei ghidări și a unei impulsionări spirituale adecvate.

Revelațiile ezoterice care vor fi oferite în cadrul acestei tabere spirituale vor permite accederea, dincolo de orice explicații, descrieri sau înțelegeri intelectuale, la Realitatea fundamentală a Sinelui etern și absolut, Atman, precum și permanentizarea gradată a acestei realizări chiar în viața de zi cu zi.”

Nicolae Catrina, coordonatorul Taberei de revelare a Sinelui

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.