Tabăra spirituală yoghină de vacanţă Costineşti 2013

1
822

Vizualizari : 28,674

În perioada 1 august – 4 septembrie are loc Tabăra spirituală yoghină de vacanţă Costineşti 2013. Pe lângă meditaţiile zilnice şi nelipsitele spirale, vor avea loc câteva evenimente inedite.
În premieră pe planeta noastră, în tabăra de la Costineşti de anul acesta se va oferi o mantră de comuniune cu Kalki Avatar. Unică este şi meditaţia specială de comuniune cu Vishnu, programată chiar de trei ori în timpul taberei.
Un instrument extraordinar pentru a înţelege mai bine tainele unei căi spirituale este comentariul iniţiatic al profesorului de yoga Nicolae Catrina la filmul Teorema (1968), care va fi de asemenea prezentat în această tabără.
La standurile de cărţi se vor înşira o mulţime de titluri noi, care mai de care mai interesante, cum este de exemplu volumul despre vindecările realizate de către extratereştri.

În plus, toţi cei care sunt curioşi să afle care sunt mesajele ascunse de extratereştri în faimoasele crop circles („cercuri în lanuri”) sunt invitaţi să participe la o exemplificare extraordinară în care li se pot revela aceste taine.

Marea Putere Cosmică ce va guverna în mod subtil întreaga manifestare a fost aleasă prin tragere la sorţi de către profesorul de yoga Gregorian Bivolaru, şi ea va fi Bhuvaneshwari. Este cea de-a patra Mare Putere Cosmică în panteonul tantric hindus.

Numele ei înseamnă Regina Glorioasă sau Guvernatoarea (Ishvari) întregului domeniu al Creaţiei, cu toate lumile (Bhuvana) pe care Creaţia le conţine. Bhuvaneshwari este creatoarea Pământului, Apei, Focului, Aerului, Eterului, a întregii Naturi (Prakriti), a Soarelui şi a Lunii.

Cu alte cuvinte, ea este Mama Divină care protejează toate lumile şi, prin urmare, întregul Macrocosmos este corpul ei, pe care nenumăratele fiinţe care există reprezintă ornamentele şi podoabele ei de preţ.

Ca o sincronicitate interesantă, Marea Putere Cosmică Bhuvaneshwari a fost şi principalul subiect al taberei spirituale Maha Vidya Yoga, ce s-a desfăşurat  la Braşov (într-un sediu nou) în luna iunie a acestui an (2013).

Citiţi aici programul întreg al Taberei spirituale yoghine de vacanţă Costineşti 2013. Principalele meditaţii şi conferinţe vor putea fi urmărite în direct pe MISA TV.

1 COMENTARIU

  1. Minunat ! … Si daca ne-ati putea transmite si o farama din minunatul camp energetic de acolo …. ar fi perfect !..Pentru asta insa ( daca ne va permite karma ), ne vom stradui sa fim prezenti fizic …..cel putin la Costinesti daca la Herculane nu am reusit ! Va multumim si asteptam cu drag transmisiile voastre .
    Oare tarnsmisia online pt mobilele ce utilizeaza WINDOWS 8 .. este rezolvata ? Pt ca tocmai mi-am cumparat un NOKIA LUMIA 920 si imi doresc mult sa pot fi in permanenta legatura cu transmisiile voastre ,chiar daca activitatea mea in perioada urmatoare va include frecvente schimbari ale locatiei mele …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.