Vizualizari : 143

Noile teorii au demonstrat că materia reprezintă condensarea unei energii subtile universale și nesfârșite. Denumită energia punctului zero, această energie primordială se constituie în Câmpul Cuantic Macrocosmic, un sumum infinit de potențialități din care iau naștere tot și toate câte există. Energia punctului zero se condensează la început în unde tahionice care se condensează mai departe într-o structură ordonatoare.

Energia tahionică poate îmbogăți în mod miraculos o existență ce este orientată spre integrarea sa în armonia și iubirea dumnezeiască. Ea tămăduiește atât trupul cât și spiritul deopotrivă, ajuntându-ne să ne bucurăm de strălucirea noastră interioară.

Urmărește în acest episod un documentar super-interesant pe tema:

„Taina utilizării creatoare benefice a energiei specifice uriașe a undelor tahionice ce devine cu ușurință posibilă prin intermediul dinamizării armonioase a centrului subtil de forță Vishuddha Chakra. Energia uriașă a undelor tahionice face printre altele să devină posibilă cu ușurință proiecția în dimensiunile enigmatice ale energiei subtile a timpului.”

 

 

 

Puteți viziona toate episoadele acestei emisiuni aici:

https://misatv.ro/category/emisiuni/yoga-ezoterica-bucuria-de-a-trai-mai-mult-fiind-hiperconstienti/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.