Toate drumurile duc la Roma: rolul central al Italiei în fraudarea alegerilor din SUA

de Calistrat Atudorei

O avalanșă de informații apărute în ultimele zile conduce la concluzia că un element esențial, care lipsea până acum dintre dovezile care evidențiază frauda de la alegerile prezidențiale din 3 noiembrie 2020 din Statele Unite, îl reprezintă implicarea unor structuri din administrația Italiei. Vă prezentăm în continuare rezultatele unor anchete efectuate de organizația „Nations in Action”, Institutul „Bunei Guvernanțe” și de fostul agent CIA Bradley Johnson.

Dezvăluirile făcute de Maria Strollo Zack par să fie unele dintre cele mai bulversante privind scena politică internațională din ultimii ani. Zack este președinta asociației Nations in Action și membră în Institutul Bunei Guvernanțe din Statele Unite. Ea a oferit o serie de interviuri săptămâna aceasta, în care a expus detalii uimitoare despre modul în care în data de 3 noiembrie 2020 a avut loc o multiplă interferență străină în alegerile prezidențiale din SUA. Având în vedere relevanța informațiilor, ea a prezentat în data de 6 ianuarie un raport detaliat către unii membri ai Congresului american, reunit la Capitoliu pentru ședința înregistrării oficiale a voturilor electorilor. Raportul are semnăturile unor experți judiciari din Italia și depoziții din cadrul unui proces. Institutul pentru Bună Guvernanță a emis în data de 6 ianuarie și un Comunicat de Presă în care a făcut publice date esențiale consemnate de o Curte de Justiție din Italia.

Importanța acestor investigații a fost subliniată și de generalul Michael Flynn, fost consilier pe probleme de securitate națională, care în data de 5 ianuarie a postat un tweet în care referindu-se la interviul oferit de Maria Zack a menționat că acesta indică

„O altă piesă a puzzle-ului interferenței străine. Viabilitatea constituției noastre și a țării noastre sunt în pericol. Italia a făcut-o: Arturo D’Elia admite că au fost furate alegerile.”

Potrivit informațiilor oferite de Maria Zack, alegerile din SUA au fost falsificate prin intermediul unor operațiuni de atac cibernetic în care au fost implicate facțiuni ale serviciilor secrete americane, dar și companii din alte state, între care decisive ar fi fost cele din Germania și din Italia. Zack a explicat că a fost procesată o operațiune prin care au fost mutate sute de mii de voturi de la Trump la Biden. Intervenția a început la Frankfurt, unde o stație CIA găzduiește serverele Dominion. Ea spune că totul a funcționat conform planului până când hackerii din Frankfurt și-au dat seama că ceea ce făceau nu era suficient pentru a da în cele din urmă „victoria” lui Biden. În acel moment operatorii au devenit panicați și au făcut apel la anumite servicii secrete din Italia. Mai exact, acele
servicii aveau o bază operațională chiar în Ambasada SUA din Roma. De acolo operațiunea a fost recalibrată prin crearea de noi algoritmi mai incisivi, care au crescut brusc fluxul de voturi pentru Biden.

Intervenția a fost executată printr-un satelit militar operat de o companie italiană de cyber-securitate, numită Leonardo SpA, care a inserat noile date în serverele Dominion. Aceste explicații reprezentau piesele lipsă din argumentația la care lucrau Sydney Powell, Rudy Giuliani și Michael Flynn pentru dovedirea fraudei.

Afirmațiile Mariei Zack au credibilitate pentru că se sprijină pe declarația oficială a lui Arturo D’Elia, un fost șef al Departamentului IT al companiei Leonardo SpA. Acesta a depus mărturie în fața președintelui Judecătoriei din Napoli, la Curtea de Justiție a districtului Lazio. Așa cum puteți constata din declarația video a profesorului și avocatului Alfio D’Urso, reiese foarte clar că Arturo D’Elia și-a recunoscut rolul în schema de fraudare (hacking).

Imaginea de mai jos ilustrează fotocopia unuia dintre documentele eliberate de Curtea din Lazio. În esență, D’Elia susține că sub instrucțiunile personalului ambasadei SUA din Roma a „răsucit” avantajul de voturi al lui Trump astfel încât acel avantaj să treacă de partea lui Biden.

 

Iată traducerea transcrierii declarației dată de avocatul Alfio D’Urso, consultant pe linie juridică al Curții Supreme de Justiție din Italia, în data de 6 ianuarie 2021:

„Eu, profesorul Alfio D’Urso, avocat al Via Vittorio Emanuele, Catania, 95131, Italia, prezint
următoarea declarație pe bază de fapte, astfel cum a fost transmisă în mai multe întâlniri cu un oficial de securitate al armatei la nivel înalt:
Arturo D’Elia, fost șef al Departamentului IT al Leonardo SpA, a fost acuzat de procurorul din Napoli pentru manipularea tehnologiei / datelor și implantarea de viruși în principalele computere ale Leonardo SpA. D’Elia a depus mărturie în fața președintelui Judecătoriei din Napoli și în declarația sa sub jurământ din 4 noiembrie 2020, a declarat că sub instrucțiuni și îndrumări din partea unor persoane de naționalitate americană care lucrează la Ambasada SUA din Roma, a întreprins operațiunea de a schimba datele aferente alegerilor din SUA din 3 noiembrie 2020 de la o marjă semnificativă de victorie a lui Donald Trump către Joe Biden, în mai multe state în care Joe Biden pierdea la totalul voturilor.
Pârâtul afirmă că lucra în facilitatea Pescara a Leonardo SpA și a folosit capacități de
criptare specifice războiului cibernetic de nivel militar pentru a transmite prin satelitul
militar al Turnului Fucino voturile comutate către Frankfurt, Germania. Pârâtul a afirmat
sub jurământ că în unele cazuri datele modificate au reprezentat mai mult decât numărul
total de alegători înregistrați. Inculpatul a mai declarat că este dispus să depună mărturie cu privire la toate persoanele și entitățile implicate în trecerea voturilor de la Donald Trump
către Joe Biden atunci când va fi în protecție totală pentru el și familia sa. Pârâtul declară că a asigurat într-o locație secretă copiile de rezervă ale datelor originale precum și ale datelor modificate conform instrucțiunilor, pentru a le furniza drept probe într-o instanță care va judeca această cauză.
Prin prezenta declar și jur că faptele menționate mai sus au fost expuse în prezența mea.”

Operațiunea a fost efectuată prin intermediul unui satelit al companiei Leonardo. Zack spune că însuși primul ministru al Italiei, Giuseppe Conte, ar fi fost la curent cu misiunea. El a fost pe deplin informat despre această operațiune, față de care apare ca „foarte
determinat și implicat”, susține Zack. Echipa de hackeri a fost coordonată de generalul italian Claudio Graziano, care are funcție de conducere în Leonardo, și care a fost asistat de un agent al serviciului secret italian, Steffon Serafini. Generalul Graziano este un personaj
foarte important în această operațiune, fiind și președintele Comitetului Militar al Uniunii Europene. Graziano este în același timp un susținător fervent al înfăptuirii unei armate unice europene. El se opune cu înverșunare politicii externe a președintelui Trump,
care nu dorește să mai promoveze intervenționismul militar, ci respectarea suveranității altor țări. Conexiunea a fost efectuată pe baza unor legături mult mai vechi dintre administrațiile paralele (numite și „Deep State”) dintre cele două state. Așa cum vom vedea în continuare în acest articol, un rol esențial în acest angrenaj l-au avut fostul președinte american Barack Obama și fostul prim ministru italian, Matteo Renzi.

Situația este deosebit de delicată deoarece în ipoteza ordonării unor operațiuni ale trupelor speciale americane în Italia – pentru a confisca documente incriminatorii și pentru a-i aresta pe cei vinovați – am avea de-a face cu intervenția militară a SUA într-o țară membră
NATO, ceea ce ar putea crea un uriaș scandal internațional. Întrucât guvernul din Italia este complet corupt și supus administrației subterane italiene, este iluzoriu să ne așteptăm ca acesta să remedieze în vreun fel situația. Puterea și opoziția sunt și acolo mână în mână, controlate de tentaculele caracatiței masonice globaliste.

În plus, este foarte puțin probabil ca acest plan să fi avut loc fără ca ambasadorul american la Roma să nu fi știut ce se desfășoară în propria sa ambasadă. În prezent ambasadorul SUA în Italia este Lewis Eisenberg, fost membru al băncii Goldman Sachs și colaborator la campania electorală din 2016 a lui Trump. În același timp, Eisenberg este un apropiat al organizațiilor sioniste de lobby ale neoconservatorilor americani, dușmani aprigi ai președintelui Trump datorită planului consecvent al acestuia de a retrage armata
SUA din Orientul Mijlociu.

Lewis Eisenberg a fost numit ambasador chiar de către Trump, în anul 2017. În aceste zile deja nu ne mai mirăm că mai toți cei din anturajul președintelui Trump l-au trădat fără scrupule, dovedindu-i astfel că sunt parte a mlaștinii Deep State.

Dovezi complementare

Implicarea Italiei în această fraudă uriașă a fost confirmată de Bradley Johnson, fost agent CIA și șef al uneia dintre stațiile de peste hotare ale agenției americane de informații. Johnson a fost ofițer principal operativ CIA și în prezent este președintele serviciului Americans for Intelligence Reform. El a dezvăluit în data de 6 ianuarie 2021 modul în care Italia a avut un rol crucial în ceea ce el a descris ca fiind o „lovitură de stat internațională împotriva lui Donald Trump”.

Informațiile sale sunt perfect convergente cu cele dezvăluite de Maria Strollo Zack și relevă că datele piratate de la alegerile din SUA au fost transmise mai întâi în Frankfurt, apoi de la
Frankfurt la Roma, în ambasada SUA (situată pe bulevardul Via Veneto) după care au ajuns (modificate) înapoi în Statele Unite.

Potrivit lui Johnson, serverele de la Frankfurt găzduiau doar datele parțiale ale hacking-ului, dar adevăratul protagonist al măsluirii datelor ar fi fost Roma. El spune că în ziua alegerilor a avut loc ceva fără precedent în istoria SUA. Dintr-o dată, numărarea voturilor în statele cheie a fost oprită simultan în mijlocul nopții. Operațiunea de hacking era în curs, dar făptașii și-au dat seama că lucrurile nu merg suficient de mult în favoarea lui Biden. Brad Johnosn explică:

„Trump a obținut un număr record de voturi, dar trecerea voturilor de la Trump la Biden operată la Frankfurt nu a fost suficientă pentru a oferi cu siguranță „victoria” candidatului democrat.”

Johnson spune că a fost necesară o nouă elaborare de algoritmi pentru a schimba în cele din urmă rezultatul în favoarea lui Biden. Odată ce hackerii au creat noii algoritmi pentru a comuta mai multe voturi de la Trump la Biden, au trimis aceste noi date către un satelit
militar operat de compania italiană Leonardo, lider în sectorul aerospațial și de apărare. După ce au făcut acest lucru, noile date manipulate au fost trimise înapoi la aparatele de vot Dominion din SUA.

Johnson conchide că având în vedere că operațiunea de recalibrare a avut loc în ambasada Americii din Roma, este clar că guvernul italian este implicat direct în acest atac cibernetic. Fostul agent CIA menționează ca semnificativ faptul că cel mai mare acționar al lui
Leonardo este ministerul italian al Economiei, care deține mai mult de 30% din această companie.

De ce Italia?

Maria Zack a mai dezvăluit că este în posesia unor informații detaliate că mituirea administrației italiene de a conspira împotriva lui Trump datează de pe vremea fostului președinte Barack Obama. Acesta ar fi trimis în Italia 400 de milioane de dolari bani gheață (14 paleți de bancnote) în anul 2017 și a motivat oficial că banii ar fi destinați ajutorării Iranului pentru a pune la punct un acord nuclear internațional. A fost o minciună. Banii au ajuns în Italia și există dovezi clare în acest sens.

Ceea ce a fost descris până acum a oferit o imagine a fraudei raportată la nivelul serviciilor militare și secrete ale operațiunii. A fost (și încă mai este) o acțiune orchestrată de membri neloiali și subversivi ai structurilor din statul paralel (Deep State) american și italian, care aspiră să preia controlul la nivel global. Dar dezvăluirile care urmează sunt și mai șocante.

Nivelul politic al planului de sabotare a lui Trump a fost coordonat practic de către Barack Obama, care ar fi fost ajutat de omologul său italian, Matteo Renzi, fostul prim-ministru italian. Maria Zack susține că ceea ce s-a întâmplat a fost „un plan cu adevărat strălucit
orchestrat de Obama cu ajutorul lui Renzi”. Relația dintre Renzi și Obama este pur și simplu fundamentală pentru a desluși atât prima tentativă de lovitură de stat împotriva lui Trump (Spygate, numită și Russia Gate), cât și a doua (frauda electorală din 2020).

Într-adevăr, să observăm că ultima declasificare a documentelor NSA în Statele Unite a indicat că în septembrie 2016 Barack Obama era perfect informat de complotul care se pregătea împotriva candidatului republican Donald Trump. Fostul director al CIA, John
Brennan, îl anunțase pe președintele Obama că Hillary Clinton fabrica un fals scandal pentru a-l descrie pe Trump ca fiind „marionetă a rușilor”.

Instituțiile americane, precum FBI și comunitatea de informații, au avut un rol substanțial în acest complot, deoarece au dat undă verde spionajului ilegal împotriva lui Trump. Prin urmare este de la sine înțeles că Barack Obama a fost cel puțin complice (dacă nu coordonator) al planului de sabotare a viitorului președinte Donald Trump.

În același timp, apar dovezi că Spygate nu putea avea loc fără asistența decisivă a Italiei. Într-o analiză foarte documentată pe acest subiect [1], [2], jurnalistul italian Cesare Sacchetti reliefează că atunci când Obama a ales să autorizeze operațiunea ilegală de
spionaj împotriva lui Trump, el ar fi cerut ajutorul fostului prim ministru italian, Renzi. Mai mult, Sacchetti arată că există un fir roșu care leagă Spygate de frauda din 2020. Iar acest fir roșu este exact axa dintre statul profund italian și cel american, reprezentat în
acest caz de legătura dintre Obama și Renzi.

Acest plan subversiv a continuat să funcționeze fără întrerupere până în noiembrie 2020
când ambele părți, SUA și agenții italieni, au conspirat pentru a duce la capăt complotul. Obiectivul, care se voia a fi decisiv, a fost să îl elimine pe Trump, cu orice preț, de la președinție. Bineînțeles, Obama și agenții italieni nu au acționat de capul lor, ci la ordinele unor structuri mult mai vaste. Dar deocamdată au apărut dovezi concrete pentru ceea ce am expus aici. Cu alte cuvinte, ca să înțelegem imaginea de ansamblu, globaliștii au folosit membri ai partidului democrat american (precum Obama și Clinton) pentru a coordona lovitura de stat, dar și puterea subversivă a statului paralel (Deep State) din Italia, care este adânc infiltrat în instituțiile publice italiene.

Înțelegem acum mai bine rolul jucat de Obama începând cu 2017. Fostul președinte american a fost parte dintr-o administrație paralelă față de cea de la Casa Albă, care ar putea fi considerată un fel de Guvern din Umbră al SUA, și care (printre altele) a avut scopul de a obstrucționa președinția lui Trump. În toată această schemă (mai ales în partea finală, electorală) Italia se pare că a furnizat tehnologia și agenții săi operativi.

Să nu uităm că între organizațiile operative secrete ale SUA și cele ale Italiei există legături mult mai vechi, consolidate încă de la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial. Este vorba despre structurile paramilitare Gladio, care au avut rolul de a împiedica prin atentate societatea italiană să permită ascensiunea partidelor comuniste la putere. Trupele de comando de tip Gladio acționau foarte precis și erau subordonate NATO. În viziunea strategilor atlantiști, Italia trebuia să rămână sub controlul Americii. Și strategia a funcționat: în momentele cheie erau operate atentate deosebit de dure și vina era dată pe comuniști.

Prin intermediul mass-media, populația era mânată să voteze cu dreapta capitalistă,
intimidată de așa-zisa „amenințare comunistă”. De altfel, aceasta a fost metoda de control a întregii Europe Vestice în perioada Războiului Rece, dar centrul cel mai puternic al grupărilor de tip Gladio a fost în Italia. Deși astăzi puțini mai au cunoștință despre
activitatea acelor trupe de mercenari, este util să știm că ele au fost consemnate de investigații parlamentare din Italia, Belgia, Elveția și chiar din Parlamentul Uniunii Europene [3].

Revenind la frauda electorală din America anului 2020, putem afirma în concluzie că ea reprezintă practic o lovitură de stat internațională, concepută de administrația paralelă americană (Deep State) și intermediată prin participarea mai multor țări și guverne, cum ar fi Canada, Germania, China, Spania și Italia. Există mult mai multe informații care vor completa tabloul celui mai mare furt electoral din istorie. Este din ce în ce mai evident că în viitorul apropiat vom asista la dezvăluiri uimitoare cu privire la modul în care puterea globalistă a folosit guvernele care servesc agenda Noii Ordini Mondiale pentru a-l răsturna pe Trump.

Referințe:

1. Cesare Sacchetti, Italygate: is the Italian government directly
involved in the US election fraud against Trump?, La cruna
dell’ago, 29 decembrie 2020,
https://lacrunadellago.net/2020/12/29/italygate-is-the-italiangovernment-
directly-involved-in-the-us-election-fraud-againsttrump/?
lang=en
2. Cesare Sacchetti, Italygate, part II: Obama and Renzi accused
of being the masterminds of the US electoral fraud, La cruna
dell’ago, 7 ianuarie 2021,
https://lacrunadellago.net/2021/01/07/italygate-part-ii-obamaand-
renzi-accused-of-being-the-masterminds-of-the-uselectoral-
fraud/?lang=en
3. Official Journal of the European Communities, Resolution on
the Gladio Affair, C324, Volume 33, 24 December 1990, pp. 201-
202, online la https://op.europa.eu/en/publicationdetail/-/
publication/727b5d69-6d7b-4ba6-bbbca36728e3a060/
language-en .

Pentru o documentare mai aprofundată a subiectului, vezi capitolul 5 (”Armatele Secrete ale NATO în Europa”) din lucrarea Planurile Americii pentru Hegemonia Mondială, de Calistrat Atudorei, editura EPublishers, București, 2020, p. 88-124.

Sursa

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.