Transformarea negrului în alb și a albului în negru

1
844

Un studiu realizat de jurnalistul danez Joachim Porslund despre MISA si mentorul sau Profesor Yoga Gregorian Bivolaru. Joachim Porslund cauta sa descopere care este cauza reala a campaniei orchestrate de serviciile secrete romane (fosta securitate comunista) de zeci de ani impotriva acestei scoli de Yoga.

Joachim Porslund sau Sahajananda (n. 1977) a studiat despre cultura modernă şi literatura contemporană la Universitatea din Copenhaga. În ultimii 14 ani, el s-a aplecat mai ales asupra domeniului ezoteric, al cunoştinţelor despre tradiţia spirituală veche a planetei, şi a
practicat meditaţia, yoga şi tantra sub îndrumarea profesorului de yoga Gregorian Bivolaru.

În timpul cercetărilor sale cu privire la cultura contemporană, psihologie şi structurile puterii, şi ca urmare a mai multor experienţe cu stări modificate de conştiinţă, el a ajuns la concluzia că omenirea de astăzi suferă de o suprimare devastatoare a adevăratei sale naturi şi a posibilităţilor sale, şi că are o foarte mare nevoie de schimbare, prin mijloace cât mai paşnice.

În prezent el lucrează ca jurnalist independent şi predă cursuri şi seminarii de yoga, meditaţie şi tantra la Natha Yogacenter din Danemarca. Este co-fondator al Fundaţiei Prema şi CEO al Centrului pentru cunoaştere ezoterică şi practică spirituală Concordia, situat în centrul oraşului Copenhaga.

Printre multe alte evenimente şi activităţi, Centrul Concordia găzduieşte evenimentul anual Sandhedsseminar – Seminarul Adevărului a cărui ediţie următoare va avea loc pe 8 septembrie 2013.

Cum a luat naştere Seminarul Adevărului şi de ce este relevant pentru vremurile noastre?

Cercetările ultimelor decenii au scos la iveală faptul că domeniile vitale ale cunoaşterii umane referitoare la istoria planetei, originea omenirii şi posibilităţile spirituale excepţionale de care poate dispune fiecare fiinţă umană, par a fi ascunse de publicul larg. Aşa numitul guvern din umbră Illuminati monopolizează de secole asemenea informaţii, ce încep să fie dezvăluite din ce în ce mai mult de către cercetători ştiinţifici independenţi.

În ultima vreme, mass-media alternativă a luat amploare, astfel încât aceste informaţii au ieşit la iveală, dar încă nu sunt accesibile decât celor care activează în spaţiul virtual.

Astfel, astăzi vom găsi un număr considerabil de oameni de ştiinţa şi cercetători – de multe ori mult mai inteligenţi şi mai abili în eforturile lor decât cei „alocaţi” de către Elită – care contestă monopolul acestei Elite dominante ce controlează aceste cunoştinţe, şi odată cu ele pe toţi oamenii.

Seminarul Adevărului este un forum deschis, în care cercetători, autori şi gânditori care au opinii diferite sunt gata să facă publice faptele şi înţelegerile profunde la care au ajuns, şi care, în timp, vor crea o reţea de idei înţelepte şi intuiţii ce vor facilita o adevărată transformare spirituală în societatea noastră.

Seminarul Adevărului este un eveniment public, care pune accentul pe schimbarea dramatică cu care ne confruntăm astăzi. Este o lume în mişcare, în care noul este în continuă creştere pe deasupra vechiului îmbâcsit de praf, care trebuie să dispară, pregătind terenul fertil pentru a-i face loc.

Ceea ce a fost adevărat ieri nu este neapărat adevărat şi astăzi iar ceea ce este adevărat astăzi nu este neapărat adevărat mâine. Seminarul Adevărului se bazează pe faptul că o cunoaştere este un domeniu vital dinamic, în dezvoltare constantă.

Dacă ne uităm la politică, tehnologie, ştiinţă, spiritualitate, istorie sau mediu ne dăm seama că avem nevoie de un forum deschis, unde cunoştinţele necesare să poată fi împărtăşite şi mediate, iar întrebările despre această lume în continuă mişcare să-şi găsească răspuns.

Seminarul Adevărului oferă o perspectivă despre ceea ce se întâmplă în lumea din spatele ecranului de ştiri obişnuit. Seminarul Adevărului oferă posibilitatea de a întâlni oameni care sunt în prim-planul dezvoltării în anumite zone. Seminarul Adevărului oferă spaţiu pentru cei care nu îşi pot expune ideile avangardiste în mass-media.

Seminarul Adevărului trece peste sistemele de convingeri politice, sociale şi religioase. Seminarul Adevărului oferă o perspectivă nuanţată referitoare la posibilitatea de a lua atitudine şi de a trece la acţiune. Seminarul Adevărului caută să ajute proiectele de îmbunătăţire a vieţii în societatea noastră şi susţine orice sursă de inovare pozitivă, ştiinţă şi înţelegere.

 

preluare You Tube, Concordia TV

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.